Skip to content
Hogyan Lehet Hatékonyan Gyógyítani A Mozgásszervi Problémákat?

Hogyan lehet hatékonyan gyógyítani a mozgásszervi problémákat?

Hogyan lehet hatékonyan gyógyítani a mozgásszervi problémákat?A mozgásszervi problémák kezelésének létezik passzív és aktív módja is. Sokan szavaznak a gyógyszeres terápiára, bevállalják a műtét is, ha úgy érzik, nincs más megoldás. Igen, előfordul, hogy nincs más megoldás, be kell venni egy fájdalomcsillapítót, orvosi segítséget kell kérni. Azonban bizonyára Ön is hallott már olyan esetről, amikor az adott probléma megoldásául szolgáló operációt követően ugyanaz a tünet visszatért, kiújult (pl. gerincsérv). Rendszeresen keresnek meg minket olyan páciensek, akiket már operáltak gerincsérvvel és a betegség ismét problémát jelent. A mozgásszervi problémák kezelésében gyakran akkor lehet tartós eredményt elérni, ha a kiváltó okot is megszüntetjük. Lelki síkon érdemes foglalkozni a háttérben meghúzódó, sokszor nem tudatosított okokkal. Fizikális szinten erre a legjobb megoldás a szakember vezetésével végzett személyre szabott mozgásterápia. Sokan, ha szembesülnek a tünetekkel, hajlandók változtatni. Mások megtapasztalják a tünetek, a fájdalom erősödését és mástól várják a megoldást.

Igen, nálunk is érdeklődnek olyan mozgásszervi problémával rendelkező betegek, akik ha rájönnek arra, hogy nekik aktívan is kell tenni gyógyulásuk érdekében, akkor elmenekülnek. Keresik az újabb csoda-megoldást az interneten, újabb szolgáltatás igénybevételére jelentkeznek vagy újabb csoda-gyógyszert kezdenek szedni. Ha viszont a probléma még mindig nem szűnt meg, akkor el kell gondolkodni azon, hogy saját korlátaink átlépése nélkül nem tudjuk megoldani azt.

Ön melyik csoportba tartozik? Szeretne változtatni vagy várja a tünetek rosszabbodását?
Vegyen részt személyre szabott, szakember által végzett kezelésen!

Vegye komolyan saját egészségét és jelentkezzen most állapotfelmérésre!

Név: *
Email: *
Telefon: *
Irányítószám: *
Város: *
Lakcím: *
Kérjük, jelölje be, melyik lehetőséget választja? Állapotfelmérést szeretnék (30 perc – kezelés nélkül) ArtHuman Központban (3.500 Ft) . Helyszín: 1122 Budapest, Alkotás út 15.
Állapotfelmérést és gyógytornát szeretnék! (6.500 Ft / 50 perc)
Mely helyszínen tevékenykedő képviselőnket választja?
Fizetési mód: Készpénz  OTP SZÉP kártya

K&H SZÉP kártya  MKB SZÉP kártya

*
Fő probléma rövid megnevezése:

0Shares

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás érkezett

 1. T.cimzetl,szeretném megköszöni hogy már egy jó ideje kapom a leveleket Önöktöl amelyeket szivesen olvasok és nagyon jó hasznát veszem igy távolbol is.Én SZékelyudvarhelyen lakom 62 éves kisnyugdijas vagyok már 35éve kezelnek hát és nyakcsigolya rendellenességel ,a jobb karommal nem birok semmit dolgozni .Mivel nálunk nagyon hideg az éghajlat és nehezen viselem a höingadozást.Éjszaka jönnek a fájdalmak és nem birok aludni már az altatok sem használnak.CSak az Önök kedveségét akartam mewgköszöni sajnos nekem elérhetetlen a kezelés.ha esetleg kaphatnék egy tiz perces videot nagyon hálás lennék .Üdv.Tamas Erzsébet

 2. T CimMár többször kértem az ingyenes gerinctorna gyakorlatokat de eddig még nem kaptam meg ,Szeretném haelküldenék részemre

                                                                   Köszönöm szépen   

  1. Ellenőriztük, elküldtük Önnek a gyakorlatokat. Kérjük, ellenőrizze a levélszemétben is!

 3. Debreceni lakos vagyok. Amennyiben itt is tartanak tanácsadást vagy bármilyen állapotfelmérést, kérem értesítsenek. Köszönettel: Borbélyné Éva

 4. Üdvözlöm!

  Köszönöm szépen a gyakorlatokat. Számomra ezek a gyakorlatok ismeretlenek, pedig hat havonta járok rehabilitációra, mivel kiszakadt gerincsérvvel műtöttek 2010-ben. Sajnos halmozom a sérvet, van a műtét alatt és felett is és a nyakamnál is.

  Nagy segítség lenne számomra ha  videó is lenne a gyakorlatok leírásához is. 

  További mosolygós szép napot.

  Kati

   

  1. Videónk sajnos egyelőre nincs, viszont kiadványainkban az ingyenes gyakorlatokkal szemben minde gyakorlat lépésekre van bontva és minden pózhoz van fénykép. Ez alapján könnyen elvégezehtőek a gyakorlatok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top