skip to Main Content

Breuss masszázs

A Breuss masszázs egy gyengéd gerincmasszázs (100%-ban fájdalommentes!), amely a porckorongok tehermentesítését segíti elő. Segíti a gerinc energetikai regenerálódási és kiegyensúlyozódási folyamatát, a fizikai, az érzelmi, a mentális, valamint a szellemi szintek blokkjainak feloldódását. A Breuss masszázs nyújtja, lazítja a gerincet, s a mellette futó izmokat, a kötőszövetet. breuss masszázs

A Dorn terápia kiegészítő kezelése, de önállóan is rengeteg jótékony hatással bír.

  • A Dorn terápia előtt végzett Breuss masszázzsal könnyebbé, fájdalommentesebbé tehető a manuálterápia.
  • A Dorn terápiát követően segít az ellazulásban, a regenerációban.

Egymástól függetlenül is alkalmazható a két módszer!

A porckorongmasszázst tetszés szerint lehet ismételni. A modern masszázs terápia gyengéd és lágy fogásai segítségével képes maximális ellazulást biztosítani és regenerálnia  szervezetet.

A Breuss masszázs segítségével lehetőség van a hát izomzatának mobilizálására, lazítására, a gerincoszlop nyújtására, valamint a porckorongok regenerációjának segítésére. Az alkalmazott gerincnyújtó technikák hatékonyan csökkentik a porckorongok terhelését, az alkalmazott orbáncfű olaj pedig segíti táplálásukat.

A kezelés során alkalmazott Orbáncfű olaj táplálja a porckorongokat, valamint a speciális Breuss masszázspapír segíti a pakolási fázisban a már kialakított hőmérséklet megtartását, fokozását.

A kezelés időtartama: 30 perc . Történhet önállóan vagy Dorn terápiával kombinálva.

Kezelési árak

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam a központra, mert sokkal jobban érzem magamat mióta az egyénileg összeállított gyakorlatokat csinálom, könnyebb a mozgás és a lábam érzéketlenségének mértéke is csökkent.”

Orosz Katalin

“Megfelelő szakértelem és figyelmesség a tornák alatt, ehhez társul egy olyan minőségi hozzáállás, ami miatt az ügyfelek érezhetik, jó helyen vannak és törődnek velük. Ezt tartom fontosnak.”

Németh Zsolt

“A kitüntetett figyelem, amiben részesülök, segít a gyógyulásban. Réka nagyon odaadó, kedves, megfontolt, magabiztos gyógytornász. Hihetetlen, de az első hét után javult az állapotom.”

Havasi Erika

Ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás érkezett
  1. Üdvözletem!
    A kérdésem az lenne, hogy ezek a szolgáltatások elérhetőek lesznek-e Pécsett is vagy esetleg Baján? Én mohácsi vagyok és ez a két város lenne nekem “elérhető” közelségben. Nincs lehetőségem arra, hogy oda-vissza 400 km-t utazzak egy fél órás kezelésért. Üdv. Anna

    1. Kedves Ambrus Anna!
      Egyelőre sajnos semmi biztatót nem tudunk írni a kérdésére. Nincs Pécsett, Baján képviselőnk. A gyógytornászok által használt technikák ma már egyre szélesebb spektrumot ölelnek fel, a speciális módszereket nem oktatják az egyetemen, ezeket külön szaktanfolyamokon lehet megtanulni. Budapesten a rendelőben is pl. 1 gyógytornászunk van, aki a Breuss masszázst végzi (amihez most Ön hozzászólt), tehát a szolgáltatás palettát nem egyszerű biztosítani, vidéken pedig különösen. A távolság problémát megértjük, de egyelőre Budapesten tudjuk erre a szolgáltatásra fogadni a rendelőnkben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back To Top