skip to Main Content
György Története – Lumbális Porckorongsérv Kezelés

György története – Lumbális porckorongsérv kezelés

porckorongsérv kezelésGyörgy, 45 éves férfi – porckorongsérv kezelés

Akut derékfájdalommal és lábujjig sugárzó zsibbadó fájdalommal, érzéskieséssel jelentkezett hozzánk. Taxi sofőrként dolgozott, így a munkáját ebben az állapotban ellátni szinte már nem tudta.

Lábfeje már gyengült, előre hajolni szinte egyáltalán nem tudott. Idegsebész porckorongsérvet állapított meg, majd elküldte McKenzie terápiára hozzánk.

Az akut, gyulladásos szakasz leteltével azonnal elkezdtük vele a McKenzie terápiát, mely 2 hét alatt megszüntette a láb gyengeségét, a zsibbadást és a lábba sugárzó tüneteket.

Újabb 2 hét után a derékpanaszok is teljesen megszűntek. Kitartó és következetes otthoni gyakorlás után stabilan tünetmentessé vált és megkezdtük a mozgásterjedelmek helyreállítását McKenzie elvek szerinti stretching technikákkal. Az izomerőt és testkontrollt statical stability training segítségével állítottuk helyre.

Fél év múlva hobbi szinten visszatérhetett a sporthoz, jelenleg futballozik, síel, gerinckímélettel edz. A gyógytorna kezelés hatására munkáját maximálisan el tudja látni és teljes életet él.

Derékfájása, esetleg porckorongsérve van? Jelentkezzen Ön is állapotfelmérésre és/vagy gyógytorna kezelésre!

 

Ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás érkezett
    1. Az, hogy mennyi idő alatt használ a kezelés, függ a beteg állapotától és attól is, mennyire végzi el a házi feladatokat. Általánosságban elmondható, hogy 1-2 alkalom után már csökkennek a panaszok, de ezt követően még szükség van mindenképp állapottól függően gyógytornára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top