Skip to content

McKenzie csomag (3+3)

A McKenzie módszer 

A McKenzie módszer  – melyet Robin McKenzie újzélandi gyógytornász dolgozott ki – egy világszerte elismert és elterjedt módszer a különböző eredetű gerincproblémák, különösen a gerincsérv (porckorongsérv) kezelésére.

Kinek ajánljuk McKenzie csomagunkat?

 • nyaki, ill. lumbális gerincsérv esetén, ha változást szeretne elérni
 • ha már tornázott, de nem elégedett az eredménnyel
 • ha verhetetlen áron szeretné megtanulni az Önnek leginkább megfelelő McKenzie gyakorlatokat
 • ha szívesen tornázna hasonló problémával rendelkező emberekkel

„Hónapok óta az egyéni tornák után voltak először fájdalommentes napjaim, köszönhetően az egyénre szabott tornának.” – Garami Mónika

Hogyan épül fel a csomag?

 • 3 alkalom 50 perces egyéni torna során egyénileg van mód a a gerincsérv állapotának felmérésére, a gyógyuláshoz szükséges mozgások kitesztelésére, a megfelelő mozgássor begyakorlására
 • 3 alkalom 30 perces egyéni torna során új gyakorlat, mozgássor betanítása.

kliens„Kisugárzó fájdalmam miatt kerestem egy szakorvost, aki megállapította, hogy porckorongsérvem van és műtétet javasolt. Nem tudtam rászánni magam, ezért egy barátnőm javasolta, próbálkozzak valamilyen tornával. Nem hittem, hogy az én állapotomban tudok tornázni, és azt sem, hogy meggyógyulhatok. Az állapotfelmérésen kapott információ alapján nagy nehezen belevágtam a kezelésbe is és ma már úgy érzem, ez volt az utóbbi évek legjobb döntése. Több alkalommal kellett ugyan részt venni kezelésen, de megszűnt a fájdalmam és sokkal jobb a közérzetem is. Végre nem okoz fájdalmat a napi munkavégzés!”
Köszönettel: Nagy Zsuzsanna (Budapest)

Hogyan néz ki pontosan a csomag?

 • Mit tartalmaz a csomag?
  * 3 alkalom egyéni McKenzie tornát (3*50 perc)
  * 3 alkalom egyéni McKenzie tornát (3*30 perc) (
  BÓNUSZ!
  * írásbeli házi feladatok (személyre szabott McKenzie gyakorlatok) (Érték: 2.000 Ft )
  * 6 havi Gerinciskola előfizetéses tagság
 • Időpontok:
  Egyéni McKenzie torna: egyedileg egyeztetett időpontokban, hétfőtől péntekig 8-20 óra között
 • Ár: 49.900 Ft / tanfolyam
 • Fizetés: 2 részletben
  1. részlet: jelentkezéstől számított 5 nap visszaigazolás alapján. A helyek betöltése a befizetések alapján történik!
  2. részlet: 2. alkalommal helyszínen fizetendő 1. alkalommal
 • Oktató:
  McKenzie típusú szakterápiás gyógytornászok
 • Jelentkezés módja: űrlap kitöltésével

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen most!

 

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (arthuman@arthuman.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Jelentkezem” gombra való kattintással a Kp-Fiscus Bt.-vel köti (1122 Budapest, Alkotás út 15. I/9. Adószám: 20353953-1-43) Fizetési feltételek: Megrendelése után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 5 nap, melynek be nem tartása esetén a megrendelést töröljük.

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top

Ingyenes Gerinctorna

Kérje most a gyakorlatokat és tornázzon otthonában 

gerinctorna