Skip to content
Derékfájás

Gábor története – Derékfájás kezelése

derékfájás kezelésGábor, 72 éves férfi – derékfájás kezelés

Időszakos, közepesen erős derékfájdalommal jelentkezett McKenzie tornára.

Röntgen leletén nem túl jelentős eltérések ábrázolódtak, melyek korának megfelelőnek voltak mondhatóak. Művészként viszont a derékfájás eléggé megnehezítette életét és szerette volna tünetmentesen végezni alkotómunkáját.

Már az első kezelés közben minimálisra csökkentek a tünetei, a kezelés végére pedig meg is szűntek. Rendszeresen végezte az otthonra kapott feladatokat és a következő viziten arról számolt be, hogy a gyakorlatok végzésével képes saját maga elmulasztani a fájdalmait. Az időnként előjövő fájdalmát már „tudja hova tenni” és tudja, hogyan kell kezelnie.

Képes megérezni a megfelelő testtartást és tudja, mik a „veszélyes” pozíciók a dereka számára. További kezelések és gyakorlás mellett tovább csökkent a fájdalmas periódusok száma is és elkezdtük beépíteni az izomtonizáló stabilizáló tornát is terápiába. 10 kezelést követően teljesen jó életminőségben és testtudatosan képes élni hétköznapjait.

Derékfájása van? Jelentkezzen Ön is állapotfelmérésre és/vagy gyógytorna kezelésre!

 

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top

Ingyenes Gerinctorna

Kérje most a gyakorlatokat és tornázzon otthonában 

gerinctorna