Skip to content
Kriston Ildikó

dr Kriston Ildikó

Kriston IldikóDr Kriston Ildikó vagyok, én alapítottam az ArtHuman Központot. Eredetileg közgazdász és jogász vagyok, sok évet töltöttem multinacionális vállalatoknál, elsősorban pénzügyi területen. Munkámat alapvetően szerettem, viszont az életmódból (fokozott stressz, monitor előtti folyamatos munkavégzés hatásai) következő hatásokat egyre inkább tapasztaltam saját magamon is. Emiatt fogalmazódott meg bennem részben a váltás, részben az egészséges életmód, illetve annak közvetítési, továbbadási igénye.

Korábban (talán nem véletlenül!) tapasztalatot szereztem egy egészségügy területén tevékenykedő kisvállalkozásban, ami nagy hasznomra vált a váltás idején. Már akkor is, most pedig még inkább hiszek abban, hogy a mozgásszervi problémák egyre inkább jelen vannak életünkben és megfelelő szakmai háttérrel tudunk segíteni az embereknek a gyógyulásban!

Saját életemben megtapasztaltam, pl. egy külső-belső bokatörés esetén mennyit használ a megfelelő irányítással végzett torna, mely nagyon felgyorsította gyógyulásomat. Ekkor találkoztam először az esetleges lelki háttér problematikájával, ami elindított egy másik szakmai úton, elkezdtem foglalkozni a szomatikus tünetek (ezen belül a mozgásszervi betegések) hátterével. Több pszichodráma csoportban tevékenykedtem, ismerkedtem az integrál pszichológia szemléletmódjával. Dr Buda László irányításával elvégeztem a szomatodráma tanfolyamot, ami kiválóan alkalmazható a hozzánk érkező kliensek kezelése során.

Célom a magasszintű szakmaiság képviselete, és ezen elv mentén állítottam össze csapatunkat, beleértve a konzervatív kezeléseket végző gyógytornász kollégáimat.

Meggyőződésem, hogy a mozgásszervi panaszok is úgy gyógyíthatók legjobban, ha mind fizikai, mind pedig lelki síkon kezeljük azokat!

dr Kriston Ildikó
Egészségtréner
Jogász, Közgazdász

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás érkezett

  1. kedves dr krison ildikó megvagyok ellégedve a küldöt tanácsaival., csak mégse tudom csillapitani a fájdalmaim ,mint régeben is irtam nekem pszoriáziis artitiszem,elfakadt gericsérv  több porckorond kitüremkedés,ct gerincszüköletem is van, én nem tudok  felmenni tornára ezzek miat mozgáskorlátozot vagyok meszire is van hozzánk,hb- banlakom fájdalomra szeretnék gyógyszert  tisztelője  varga jánosné

    1. Kedves Varga Jánosné! Nálunk mozgásterápia a fő profil, gyógyszert sajnos nem tudunk ajánlani Önnek. Ehhez erre szakosodott orvossal vegye fel a kapcsolatot! Ha módjában áll, lakóhelyéhez közel található gyógytornász is biztos tudna segíteni. Jobbulást kívánunk Önnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top

Ingyenes Gerinctorna

Kérje most a gyakorlatokat és tornázzon otthonában 

gerinctorna