Skip to content

Egyéni szomatoterápia azoknak, akik az okot is kezelni szeretnék, nem csak a tünetet

okok kezeléseSzeretné megszüntetni tüneteit, de nehezen veszi rá magát a mozgásra? Ha így van, akkor az egyéni terápiát Önnek találták ki!
A mozgásszervi problémák gyógyításának új lehetőséget ad a háttérben lévő okok, blokkok feloldása, mely  megjeleníti a problémát és korrekciós lehetőséget ad.

A SzomatoDráma egy módszer, mely lehetőséget ad arra, hogy saját testünk felépítését és működését jobban megismerjük és befolyásoljuk. Ezáltal képesek leszünk magunkat egy komplex, pszicho-szomatikus perspektívában érzékelni és gyógyítani. A torna mellett/helyett hatékony megoldás a testi problémák dramatikus megjelenítése. A módszer azon az elven alapul, hogy a saját testünkről alkotott elképzeléseink megismerése és átalakítása gyógyító folyamatokat indíthat szervezetünkben (sok esetben egy makacs, tudattalan blokk feloldása révén).

A terápia történhet egyéni és csoportos formában is.

 • Kinek ajánljuk? Mindenkinek, akinek fizikai szinten megjelenő tünetei vannak.

Jelentkezzen be  egyéni szomatoterápiára!

 

Név: *
Email: *
Telefon: *
Lakcím: *
Szolgáltatás: Szomatoterápia (4.900 Ft) *

 

0Shares

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás érkezett

 1. Érdeklődni szeretnék, hogy a közelben /Balatonfüredi vagyok/ McKenzie tanfolyamot  indítanak -e.

 2. Elnézést ne haragudjon de én az összetett mozgásszervi betegségem miatt nem birok tornázni,Bács-Kiskun megyében élek ,kérdezni szeretném hogy vegyek részt a terápián.Kértem tornára cd lemezen öntől odairtam kifizetem még váleaszra sem méltatott!üdv:Rozália.trecskonerozsi@citromail.hu

  1. Kedves Trecskóné!
   Elnézést kérek, hogy nem válaszoltunk Önnek, de sajnos az emailt nem láttuk és most sem találom. Elképzelhető, hogy a levélszemét mappába került és onnét törlődött. Remélem, most választ tudok adni a kérdéseire 🙂
   Cd-vel sajnos nem rendelkezünk, vannak viszont torna-programot tartalmazó kiadványaink, amikben részletes leírás és fotók is találhatók.
   Ami a szomatoterápiát illeti, mi egy lehetőséget kínálunk olvasóinknak. Amennyiben földrajzi akadálya van annak, hogy ezt igénybe vegye, akkor a leírtakat tekintse pusztán gondolat-ébresztőnek 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top