Skip to content

Komplex egyéni gyógytorna kezelés

Hogyan néz ki a Komplex egyéni gyógytorna kezelés?

A gyógytorna kezelés állapotfelméréssel együtt történik és 90 percet vesz igénybe. Ez az időtartam lehetővé teszi a kiváló állapotfelmérést és kezelést. A programot több módszer kombinációjából állítottuk össze.

leggyakoribb mozgásszervi problémák

A komplex egyéni gyógytorna kezelés során a következő módszereket használhatja a kezelést végző gyógytornász:

 • Általános gyógytorna,
 • Tartásjavító torna (K-Program),
 • McKenzie módszer,
 • Schroth terápia,
 • Dorn terápia,
 • PNF (proprioceptiv neuromuscularis facilitatio),
 • Stretching/nyújtás,
 • Svédmasszázs,
 • Lágyrész mobilizáció,
 • Dinamikus manuálterápia,
 • Ízületi mobilizáció,
 • Tape

Mit tartalmaz a Komplex egyéni gyógytorna kezelés?

Állapotfelmérés során kiteszteljük tüneteit, s az Ön mozgatórendszerére gyakorolt hatásokat. Az állapotfelmérés időszükséglete függ a panaszok összetettségétől, komplexitásától.

Az állapotfelmérést követi a gyógytorna kezelés. Ennek során megtanítjuk Önnek a tünetek csökkentéséhez szükséges, személyre szabott gyakorlatokat.

Írásbeli házi feladatot adunk Önnek a személyre szabott kezelések megfelelően.

Ajándékként + 10 prémium gyakorlatot kap választása szerint a hátfájás kezelésére vagy 10 gyakorlatot a nyakfájás kezelésére (fotókkal, leírással ellátott feladatok választás alapján). Ennek értéke: 2.990 Ft.

Életmódbeli tanácsokat kap a mozgásszervi tünetek megelőzésére, állapotfenntartása

Sokan szeretnék a fájdalommentes mozgás állapotát elérni. Vajon miért nem sikerül?

Időhiány: Sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük rendszeresen kezelésre járni. Az idő hiánya valóban valós probléma? Gondoljuk végig, hogy a hajléktalan és yacht tulajdonos milliomos kb. ugyanannyi szabadidővel rendelkezik. Melyikük él jobb minőségű életet? Ön melyik életminőséget választja? Két hasonló időkerettel rendelkező ember közül lehet, hogy az egyik egészséges, a másik pedig fájdalommal küzd!

Anyagi lehetőségek hiánya: ez a kérdés sokak számára jelent problémát. Az egyik ember leragad annál a helyzetnél, hogy „Nem engedhetem meg magamnak.”, míg a másik azt kérdezi magától: „Hogy tudnám megoldani, hogy részt vehessek a nekem legmegfelelőbb terápián?”. Ha a hogyanra keressük a választ, akkor előbb-utóbb megtaláljuk a nekünk megfelelő lehetőséget!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a központra, mert sokkal jobban érzem magamat mióta az egyénileg összeállított gyakorlatokat csinálom, könnyebb a mozgás és a lábam érzéketlenségének mértéke is csökkent.”

 

avatar

Megfelelő szakértelem és figyelmesség a tornák alatt, ehhez társul egy olyan minőségi hozzáállás, ami miatt az ügyfelek érezhetik, jó helyen vannak és törődnek velük. Ezt tartom fontosnak.”

 

avatar

A kitüntetett figyelem, amiben részesülök, segít a gyógyulásban. Réka nagyon odaadó, kedves, megfontolt, magabiztos gyógytornász. Hihetetlen, de az első hét után javult az állapotom.”

 

avatar

Ajánlom mindenkinek az Arthumant, mert tökéletes és korrekt.”

 

avatar

MILYEN RÉSZEKBŐL ÁLL A KOMPLEX EGYÉNI GYÓGYTORNA ÉS MIT KAP A KOMPLEX KEZELÉS SORÁN?

Ha már megjelentek Önnél is a mozgásszervi panaszok, próbálja ki most!

Mozgásszervi állapotfelmérés

Az állapotfelmérés során szakemberünk kiteszteli az Ön tüneteit. Az állapotfelmérés időtartama a probléma súlyosságától függően változhat. A valóban hatékony kezelési program összeállításának alapja az alapos állapotfelmérés. Bizonyos módszerek esetén az állapotfelmérés már a kezelés része, pl. McKenzie terápia esetén a tünetek mozgásos kitesztelése.

Gyógytorna kezelés

A bejelentkezéskor megadott probléma alapján olyan gyógytornászt választunk Önnek, aki az adott mozgásszervi elváltozás kezelésére a legalkalmasabb terápiás ismerettel rendelkezik. Az állapotfelmérést követő gyógytorna kezelés történhet konzervatív gyógytorna kezeléssel, de a probléma függvényében speciális módszer alkalmazására is sor kerülhet.

Házi feladat + tanácsok

A gyógytorna kezelés hatékonyságát növeli, ha a páciens kap házi feladatot, ami alapján otthon tudja végezni a személyre szabott gyakorlatokat. Tapasztalatok alapján sokan nem tudják otthon felidézni a végzett mozgássort, így fokozatosan elmarad a torna. A feladatok  a helyszínen, probléma függvényében, egyedileg készülnek, így ezeket nem lehet előre legyártani.

Ajándék gyakorlatok

A gyógytorna kezelés mellé választhat prémium gyakorlataink közül. A program mellé Öné lehet a 10 gyakorlat hátfájás kezelésére vagy a 10 gyakorlat nyakfájás kezelésére.  A gyakorlatok fotókkal és leírással vannak ellátva és pdf formátumban biztosítjuk azokat. Értékük 2.990 Ft.

Kinek érdemes részt venni a Komplex gyógytorna terápián?

 • akinek enyhébb elváltozása van (komoly mozgásszervi probléma kezelésére több alkalmas kezeléssorozat ajánlott!). Ebben az esetben a komplex egyéni gyógytorna kezelés során a páciens házi feladatot is kap, amit otthon tud használni állapota fenntartására
 • akinek súlyosabb mozgásszervi panasza van. Ebben az esetben a 90 perces időtartam lehetőséget ad az alapos állapotfelmérésre és arra is, hogy már az állapot javítását szolgáló gyakorlatokat is kapjon a beteg. Összetettebb probléma esetén az állapotfelmérés hangsúlyosabb a kezelés során, viszont az állapotfelmérésen túl mód van kezelésre is. Súlyosabb elváltozás esetén az első alkalmat követően több kezelés is javasolt.
 • aki egy alkalommal szeretne hatékony kezelést

Mit nyújt Önnek a komplex egyéni gyógytorna terápia?

 • Fájdalma csökkenését, ezáltal jobb közérzetet.
 • Szabad és fájdalommentes mozgást.
 • Növekvő vitalitást és energiát.
 • Az esztétikai változás lehetőségét.
 • Ha Ön elfoglalt, flexibilis kezelések, az Ön időbeosztásához igazodva
 • Új életmódot.

MILYEN TÜNETEKKEL ÉRDEMES RÉSZT VENNI A KEZELÉSEN?

Hát- és derék panaszok

hátfájás

derékfájás

lumbágó

isiász

Gerinc panaszok

lumbális gerincsérv

nyaki gerincsérv

háti gerincsérv

gerincferdülés

Típusos panaszok

nyakfájás

térdfájás

csípő panaszok

lábfájás

Egyéb panaszok

ízületi problémák

sportsérülések

rehabilitáció

kismama torna

ADJA LE MOST A JELENTKEZÉSÉT, HOGY MINÉL ELŐBB JAVÍTHASSON ÁLLAPOTÁN!

Hogyan jelentkezhet gyógytorna kezelésre?

 1. Telefonon felhív minket a +36 30 190 7315-ös telefonszámon. Információt nyújtunk a kezelés menetéről, az 1. gyógytorna lehetséges időpontjáról.
 2. Emailt ír nekünk és mi visszahívjuk Önt, s válaszolunk minden felmerülő kérdésre.
  Email:
  arthuman@arthuman.hu
 3. Töltse ki az űrlapot! Mi visszahívjuk Önt, s válaszolunk minden felmerülő kérdésre


Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top

Ingyenes Gerinctorna

Kérje most a gyakorlatokat és tornázzon otthonában 

gerinctorna