skip to Main Content

Schroth (1+1) – induló csomag

Schroth tanfolyamKatharina Schroth fejlesztette ki a gerincferdülés kezelésére szolgáló Schroth-módszert Németországban. Azért kezdett el ezzel foglalkozni, mert saját maga is ezzel a deformitással küszködött.
A Schroth 3 dimenziós scoliosis terápia nem csak az oldalirányú görbületeket korrigálja, hanem a csigolyák csavarodása közben kialakult bordapúpokat is. Célunk, hogy a megfelelő korrekcióval rögzítsük a beteget a jó tartáshelyzetben, megéreztessük vele a valódi középhelyzetet, normalizáljuk a belső testképét.

A Schroth terápia napjainkban a gerincferdülés kezelésének nem az egyetled, de 3 dimenziós csavarodás esetén a leghatékonyabb módja, ami biztosítja az elváltozás korrigálásának folyamatát. Az 1+1-es csomag a kezdeti lépés!

Kinek ajánljuk Schroth csomagunkat?

 • gerincferdülés, gerincproblémák esetén, ha  változást szeretne elérni, s ez még egyetlen módszerrel sem sikerült
 • ha már tornázott célirányosan, de a kellő eredmény várat magára
 • ha kedvező áron szeretne megtanulni induló Schroth gyakorlatokat
 • ha szívesen kipróbálná a Schroth terápiát, hogy eldönthesse, Önnek való ez a kezelés

A Schroth gyakorlat miből áll?

A Schroth terápia kezelés lényege, hogy elérjük a gerinc maximális aktív nyújtását, majd háromdimenziós légzéssel a törzset eredeti helyzetébe állítjuk. Ebben a testhelyzetben végzünk izomerősítő és nyújtó gyakorlatokat. A Schroth gyakorlat kivitelezése különböző testrészek mozgáskoordinációját kívánja meg.

Hogyan épül fel a csomag?

 • 1 alkalom 50 perces egyéni torna során egyénileg van mód a a gerincferdülés állapotának felmérésére, a gyógyuláshoz szükséges alap gyakorlat megtanulására
 • 1 alkalom 30 perces egyéni torna során új gyakorlat, mozgássor betanítása.
 • A terápia folytatása igény szerint biztosított. A gerincferdülés kezelése hosszabb folyamat, aminek részét képezik a terapeutával folytatott kezelések és az otthoni rendszer torna is.

nemeth_zsolt“Évek óta azzal a hittel éltem, hogy a gerincferdülésemmel a koromnál fogva már nem lehet mit kezdeni. Mindez nem is zavart addig, amíg nem jelentek meg tünetek, amik már a munkavégzésben is akadályoztak. Sokat ülök irodában és autóban is. A párom rábeszélésére kezdtem el egy kezelés-sorozatot, aminek hatására megszűnt a korábbi fájdalmam, sokkal jobban érzem magam. Több az energiám a munkámhoz is. Azóta már az egyik kollégámnak is ajánlottam!”
Köszönettel: Németh Zsolt (Budapest)

Hogyan néz ki pontosan a csomag?

 • Mit tartalmaz a csomag?
  * 1 alkalom egyéni Schroth tornát (50 perc) (Érték: 9.500 Ft / alkalom)
  * 1 alkalom egyéni Schroth tornát (30 perc) (Érték: 4.400 Ft / alkalom)
  BÓNUSZ!
  * írásbeli házi feladatok (személyre szabott Schroth gyakorlatok) (Érték: 2.000 Ft)
  * MP3-as gerinctorna (kb. 45 perces hanganyag) (Érték: 2.490 Ft )
  A teljes csomag értéke összesen: 18.390 Ft
 • Időpontok:
  Egyéni Schroth torna: egyedileg egyeztetett időpontokban
 • Ár: 13.500 Ft / csomag
 • Fizetés: 2 részletben
  1. részlet: jelentkezéstől számított 5 nap visszaigazolás alapján. A helyek betöltése a befizetések alapján történik!
  2. részlet: 1. alkalommal helyszínen fizetendő
 • Oktató:
  diplomás, Schroth képesítéssel rendelkező gyógytornászok
 • Jelentkezés módja:
  1. Űrlap kitöltésével
  2. Amennyiben az űrlap kitöltése nem lehetséges, küldje el adatait emailen az arthuman@arthuman.hu email címre vagy keressen minket a 06 30 190 7315-ös telefonszámon!

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (arthuman@arthuman.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem” gombra való kattintással a Kp-Fiscus Bt.-vel köti (1122 Budapest, Alkotás út 15. I/9. Adószám: 20353953-1-43) Fizetési feltételek: Megrendelése után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 5 nap, melynek be nem tartása esetén a megrendelést töröljük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back To Top