skip to Main Content

Schroth gyógytorna (Vidéki páciensek részére)

Vidékiek Schroth TanfolyamaKatharina Schroth fejlesztette ki a gerincferdülés kezelésére szolgáló Schroth-módszert Németországban. Azért kezdett el ezzel foglalkozni, mert saját maga is ezzel a deformitással küszködött. Mára Németországban orvosok által is elismert Schroth féle scoliosis központ van.
A Schroth 3 dimenziós scoliosis terápia nem csak az oldalirányú görbületeket korrigálja. hanem a csigolyák csavarodása közben kialakult bordapúpokat is. Célunk, hogy a megfelelő korrekcióval rögzítsük a beteget a jó tartáshelyzetben, megéreztessük vele a valódi középhelyzetet, normalizáljuk a belső testképét.

Kinek ajánljuk Schroth tanfolyamunkat?

 • gerincferdülés, gerincproblémák esetén, ha szemmel látható változást szeretne elérni
 • ha már tornázott, de nem elégedett az eredménnyel
 • ha Ön vidéki és megfelelő időbeosztással keres gyógyulási lehetőséget

Hogyan épül fel a tanfolyam?

 • “A” csomag: 3 alkalom egyéni torna során egyénileg van mód a gyakorlatok tanulására, korrigálásra. Minden alkalom 2 x 55 perc irányított tornát tartalmaz. (3 x 2 órás csomag= 6 egyéni óra).
 • “B” csomag: 2 alkalom egyéni torna során egyénileg van mód a gyakorlatok tanulására, korrigálásra. Minden alkalom 3 x 55 perc irányított tornát tartalmaz. (2 x 3 órás csomag= 6 egyéni óra).
 • “C” csomag: 4 alkalom egyéni torna során egyénileg van mód a gyakorlatok tanulására, korrigálásra. Minden alkalom 55 perc irányított tornát tartalmaz. (4×1 órás csomag= 4 egyéni óra).

Hogyan néz ki pontosan a tanfolyam?

 • Időpontok:
  Egyéni Schroth torna: egydileg egyeztetett időpontokban (munkanapokon, egyedi megbeszélés alapján szombaton is)
 • Ár:
  A, B csomag: 31.900 Ft / tanfolyam
  C csomag: 21.900 Ft / tanfolyam
 • Fizetés: 2 részletben
  1. részlet: jelentkezéstől számított 5 nap visszaigazolás alapján. A helyek betöltése a befizetések alapján történik!
  2. részlet: 1. alkalommal helyszínen fizetendő
 • Oktatók:
  Mucsi Edit
  Kiss Tünde
  Pucsok Judit
 • Jelentkezés módja: űrlap kitöltésével

Név: *
Email: *
Telefon: *
Lakcím: *
Cégnév (választható):
Cég címe (választható):
Válasszon fizetesi módot! (1. részlet): Átutalás  Paypal  Rózsaszín postai csekk
Program (kérjük, jelölje be, mert csak ekkor látjuk, melyik programra jelentkezik!): “A” csomag Schroth Tanfolyam (6 óra 3×2 órás bontásban) (br. 31.900 Ft)

“B” csomag Schroth Tanfolyam (6 óra 2×3 órás bontásban) (br. 31.900 Ft)

“C” csomag Schroth Tanfolyam (4 óra 4×1 órás bontásban) (br. 21.900 Ft)

 

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (arthuman@arthuman.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem” gombra való kattintással a Kp-Fiscus Bt.-vel köti (1122 Budapest, Alkotás út 15. I/9. Adószám: 20353953-1-43) Fizetési feltételek: Megrendelése után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 5 nap, melynek be nem tartása esetén a megrendelést töröljük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back To Top