Skip to content

Tudta Ön, hogy a 2016-ban kapott SZÉP kártya juttatások felhasználási határideje 2018. május 31-én lejár?

Itt a megoldás arra, hogyan hosszabbítsa meg ezt az érvényességet akár november 30-ig. Az alábbiakban leírjuk, hogyan tudja május 31-én lejáró SZÉP kártya egyenlegét 2018. november 30-ig felhasználni egészsége javítására.

A SZÉP kártyára 2016-ban kapott jóváírások felhasználási határdeje 2018. május 31-én lejár. Azaz ha addig nem használja fel, akkor Ön elveszíti ezt az összeget, mert ezt követően a pénz visszakerül az Ön munkáltatójához. Van viszont egy nagyon kényelmes megoldás arra, hogy hogyan tudja mégis 2018. november 30-ig felhasználni a május végéig lejáró összeget anélkül, hogy akár egyetlen forintot elveszítene belőle.

Az Arthuman Központ szolgáltatásai (gyógytorna, gyógymasszázs) valamennyi SZÉP kártyás szolgáltató kártyájával igénybe vehetők, méghozzá a szabadidőre elkülönített összegből.

Hogyan tudja igénybe venni szolgáltatásunkat 2018. november 30-ig?

  1. Válassza ki az Ön által kívánt gyógytorna, gerinctorna, gyógymasszázs stb. szolgáltatást vagy terméket weboldalunkon. Igény, kérdés esetén telefonon segítséget nyújtunk Önnek, milyen megoldás segíthet leginkább az Ön problémáján. Telefonszámunk: 06 30 190 7315. (A Rendelő címe: 1122 Budapest, Alkotás út 15.)
  2. Jelentkezzen a kívánt szolgáltatásra telefonon, emailen vagy internetes űrlapon keresztül, a kiválasztott szolgáltatás oldalán.
  3. Ezt követően küldünk Önnek számlázó programunkból egy díjbekérőt. Ez alapján SZÉP kártya szolgáltatója internetes oldalán saját hozzáféréssel elutalhatja cégünk részére a szolgáltatás értéket. Amennyiben személyesen szeretne bejönni rendelőnkbe, itt kártyával kifizetheti a megfelelő összeget. Szívesen segítünk a fizetés lebonyolításával kapcsolatos információval is Önnek.
  4. A fizetett összeg alapján kiállítjuk a végszámlát, ami jogosítja Önt a kívánt szolgáltatás igénybe vételére.
  5. A kiválasztott szolgáltatást 2018. november 30-ig előzetes bejelentkezés alapján tudja igénybe venni.

Pénzkidobás helyett nyugodtan megtervezheti saját egészség- és / vagy mozgásprogramját, az éppen alkalmas időpontot pedig kiválaszthatja és később is lefoglalhatja. És még valami: nálunk nincs semmilyen kezelési költség vagy adminisztrációs díj! Nálunk forintra pontosan elköltheti a lejáró SZÉP kártya jóváírást gyógytorna / gyógymasszázs szolgáltatás igénybevételére.

Bármilyen kérdése van a lebonyolítással kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és jelentkezzen most!

Back To Top