skip to Main Content

Kiss TündeFoglalkozás: gyógytornász
Kovács Éva ajánlása
“Hátfájásom kezdetben csak néha jelentkezett, de egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban fáj, ezért muszáj volt tennem valamit. Olyan tornagyakorlatokat kaptam, amiket betanítás után otthon kellett végeznem. Igaz, hogy több hétig tornáztam, de megérte! Nem csak a hátfájásom szűnt meg, még a derékbőségem is csökkent egy kicsit! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
Hitvallás:
Minél több embert hozzásegíteni a gyógyuláshoz, a mozgás öröméhez!

Terápiák/kezelések:
* McKenzie A, B, C, D, E fokozat, ami a Magyarországon elérhető legmagasabb minősítés
* Schroth terápia
* Állkapocs ízületi gyógytorna (TMI)
* Kinezio Taping
* Komplex Tartásjavítás

Jelentkezzen most állapotfelmérésre, kezelésre!

Panaszok: Porckorongsérv, gerincferdülés, egyéb gerincpanaszok, ortopédiai elváltozások, reumatológiai kórképek, traumás sérülések, ülő életmódból adódó elváltozások

Kezelt korosztályok: felnőtt, gyermek, nyugdíjas

Kedvenc terápiák: McKenzie, Schroth

Péter ajánlását lenn a hozzászólásoknál is megtalálja!

“Azért kerestem fel a Tündét, mert a sok ülőmunka és a gerincferdülés miatt fiatal korom ellenére rendszeresen fájt a hátam. Az elején szkeptikus voltam a gyógytornával kapcsolatban, de 3-4 alkalom után már jelentős javulást éreztem és több hónapnyi torna után a fájdalom mára már szinte teljesen elmúlt. Most már csak akkor fáj a hátam ha nagyon megerőltetem vagy ha több alkalom torna és az otthoni gyakorlás is kimarad. A Tündét bátran ajánlom hátfájdalommal küszködőknek, mert nekem sokat segített. Személyében egy nagyon kedves, segítőkész, türelmes gyógytornászt ismertem meg, aki készségesen elmagyarázza és megmutatja a gyakorlatokat, ha kell akárhányszor és az általa mutatott gyakorlatok tényleg hatásosak! Köszönöm Tünde”

Jelentkezzen most állapotfelmérésre, kezelésre!

Back To Top