skip to Main Content
dr kiss edit

dr kiss edit

Dr. Kiss Edit reumatológus, fizioterapeuta, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos vagyok.

Jelenleg az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Rehabilitációs Centrumában részlegvezető főorvosként dolgozom, ahol csipő- , térd- és derékfájdalomban szenvedők, csípő- és térdprotézis  beültetésen, gerincműtéten átesett, agyvérzésben és egyéb idegrendszeri betegségekben szenvedők komplex rehabilitációjával foglalkozunk. Emellett a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálatnál reumatológusként dolgozom.

1983-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán.

1988-ban Reumatológia és fizioterápia szakvizsgát,1994-ben Mozgásszervi rehabilitációs szakvizsgát tettem.

1996-99 között relaxációs és szimbólumterápiát tanultam,2010-ben business coach képzésben vettem részt.

Jelenleg az MD orvosi kollagén terápiát  oktatom orvosoknak.

Gyógyító munkámban legfontosabbnak a személyes figyelmet, az empátiát érzem. A kórtörténet részletes felvétele, a gondos fizikális vizsgálat, a diagnózis és a megfelelő kezelés közös kiválasztása erre épül.

Az MD orvosi kollagén terápia a fájdalom helyén kúraszerűen alkalmazott vékony és kicsi tűvel adott injekció sorozat . Hatásosnak bizonyult térd és csípőbetegségek,akut és krónikus hát illetve derékfájdalom,isiász, gerinccsatorna szűkület ,a kéz kisizületeinek fájdalommal és duzzanattal járó betegségeiben . Előzetes kivizsgálás  után azok a paciensek is kaphatják, akik magas vérnyomásban, cukorbetegségben,  gyomor- és bélrendszeri betegségben szenvednek vagy akik tartósan véralvadásgátló gyógyszert szednek, és a hagyományos fájdalomcsillapítókat sem használhatják.5-6 kezelés után tartósan csökken a fájdalom, javul a mindennapi aktivitás.

A mozgásszervi betegségek gyógyításában hirtelen kezdődő súlyos fájdalmak esetén kiemelkedően fontos a megfelelő, gyors fájdalomcsillapítás. Hosszabb ideje tartó, elhúzódó fájdalmak esetén fő feladatomnak tartom a páciens belső erőforrásainak felfedezését és támogatását, az állapotnak megfelelő aktív mozgásterápiát és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokat.

Bejelentkezés:www.drkissedit.com illetve:+36-20 /4812620 teledonszámon

Back To Top