Skip to content

SENIOR GERINCTORNA PROGRAMMAL LEGYEN MÉG EGÉSZSÉGESEBB!

AZ ARTHUMAN SENIOR GERINCTORNA PROGRAMJA ABBAN SEGÍT, HOGY CSÖKKENJENEK MOZGÁSSZERVI PANASZAI ÉS JOBB LEGYEN A KÖZÉRZETE!

GYÓGYTORNÁSZ ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT PROGRAM

A programot szakképzett gyógytornász állította össze.

FEKVŐ POZÍCIÓS PROGRAM

A csomagban található videós program ágyban kivitelezhető gyakorlatokat tartlamaz.

KIVITELEZHETŐ IDŐTARTAM

A torna 33 perc időtartamú, ami kevésbé jó kondíció esetén is teljesíthető.

VIDEÓS FORMÁTUM

A videós programok azért közkedveltek, mert gyógytornászunk Önnel végzi a gyakorlatokat, így azok könnyen követhetőek.

GAZDASÁGOS ÁR

Rendszeresen tornázni vágyók számára a leggazdaságosabb gyógytorna / gerinctorna ár. A teljes program ára 1 alkalom egyéni gyógytorna árának töredéke.

EGYSZERŰ HOZZÁFÉRÉS

Fizetést követően emailben küldjük a letöltési instrukciókat.

Ezeket nyerheti, ha használja a SENIOR gerinctorna gyakorlatokat:

Mozgás öröme

A gerinctorna gyakorlatok végzésére gyakran azért kerül sor, mert már rég mozogtunk és a testünk érzi ennek hiányát. Kezdő gyakorlatokkal ismét megtapasztalhatjuk a mozgás örömét.

Javuló testtartás

Az életmódunkből következően a tartóizmok egyre inkább gyengülnek. Rendszeres tornával ezek az izmok erősíthetők, ezáltal javulni fog testtartásunk.

Kérem, figyeljen arra, milyen az Ön állapota és vegye észre,
ha szüksége van gerinctornára!

Kiegészítő lehetőségeket is kaphat a program mellé!

Amennyiben egészségét több oldalról is szeretné megtámogatni, a torna mellé kiemelt kedvezménnyel egyéb lehetőségek is párosulnak!

Megelőzés

Minél kisebb panasszal rendelkezünk, annál könnyebb dolgunk van a megoldással kapcsolatban. Megfelelő gerinctorna gyakorlatok rendszeres végzésével tehetünk a panaszok kialakulásának megelőzése érdekében!

MIT TARTALMAZ A SENIOR GERINCTORNA PROGRAM?

senior-3

Senior gerinctorna program

Videós gyakorlatsor

A program részletei:

Formátum: videó, mely zárt oldalon érhető el jelszó birtokában.

Időtartam: 33 perc

Milyen gyakorlatokat tartalmaz a program: ágyon fekvő és ülő gyakorlatokat.

Kinek ajánlott: senior korosztálynak, illetve azok számára, akik ágyban fekvő gyakorlatokat tudnak vagy szeretnének végezni.

MILYEN TÁPLÁLKOZÁSI KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGET VÁLASZTHAT KEDVEZMÉNYESEN A SENIOR GERINCTORNA PROGRAM MELLÉ?

forever nature min

B csomag

Forever nature min táplálékkiegészítő

Miért hasznos a Forever nature min?

Az ásványi anyagok (nátrium, kálium, kalcium, magnézium, vas, cink, mangán, réz, fluor, jód, molibdén, króm, szelén) a földben, kövekben, fémekben, talajvízben fordulnak elő.

180 db-os kapszula; Forever Living Products termék az elsődleges fontosságú nyom-és makroelemek pótlásához.

Táplálkozás-élettani kutatások szerint éppoly létfontosságúak mint a vitaminok. Testünk felépítésében vesznek részt, továbbá az anyagcserét szabályozzák, különböző enzimek és hormonok alkatrészei. A Nature-Min egy ásványi anyag tabletta. Tengeri ásványok üledékéből készül. Minden ásványi anyag, amire a szervezetünknek szüksége van, megtalálható benne. Igen gazdag az elsődleges fontosságú nyom-és makroelemekben, és a szinergikusan természetes tengeriüledékalappal kombinálva a legfejlettebb kelátformákat használja fel, a legalapvetőbb nyomelemeket biztosítva ily módon.

forever daily

C csomag

Táplálkozási tanácsadás + Daily multivitamin

Miért hasznos a tanácsadás és a napi vitamin?

Ezt kapja a táplálkozási tanácsadás során:

Személyre szabott táplálkozási ajánlás fogyasztható és mellőzendő élelmiszerekkel (videótelefonos konzultáció)

Életmód tanácsok

Táplálékkiegészítő és vitamin ajánlás

Anyagcsere típus meghatározása teszt segítségével

Hormonális rendszer meghatározása teszt segítségével

Részletes írásbeli kiértékelés (tesztek eredménye és étrend)

Ezért hasznos a daily vitamin:

Vitaminokat, ásványi-anyagokat és biológiailag aktív anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

60 db-os kapszula; FLP termék

A B1-, a C-, a B6- és a Béta-karotin-ból származó A-vitamin részt vesz az immunrendszer normál működésében, a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. A B2-, a Riboflavin és a Mangán hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a C-vitamin a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához. A Tiamin és a Niacin részt vesz a normál szellemi működés fenntartásában. A B12- és a Folsav részt vesz a normál vérképzésben, a Vas hozzájárul a normál fizikai és szellemi működéshez. A Pantoténsav részt vesz egyes ingerületátvivő anyagok és a D- vitamin szintézisében, a Jód hozzájárul a pajzsmirigyhormon normál termeléséhez. A Cink és a Mangán részt vesz a normál csontozat fenntartásában, a Réz hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Mit mondanak rólunk pácienseink?

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a központra, mert sokkal jobban érzem magamat mióta az egyénileg összeállított gyakorlatokat csinálom, könnyebb a mozgás és a lábam érzéketlenségének mértéke is csökkent.”

 

avatar

Megfelelő szakértelem és figyelmesség a tornák alatt, ehhez társul egy olyan minőségi hozzáállás, ami miatt az ügyfelek érezhetik, jó helyen vannak és törődnek velük. Ezt tartom fontosnak.”

 

avatar

A kitüntetett figyelem, amiben részesülök, segít a gyógyulásban. Réka nagyon odaadó, kedves, megfontolt, magabiztos gyógytornász. Hihetetlen, de az első hét után javult az állapotom.”

 

avatar

Ajánlom mindenkinek az Arthumant, mert tökéletes és korrekt.”

 

avatar

Szerintem nagyon jó azoknak, akik személyesen részt tudnak venni a kezelésen.

 

avatar

Nekem használ a gyakorlatok végzése.

 

avatar

Szakmai kompetencia alapú szolgáltatást kaptam, ezért szívesen ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a hatékony, professzionális segítség.

 

avatar

Szisztematikusan felépített, személyre szabható alternatívákat ajánl.

 

avatar

Azért ajánlom másoknak a szolgáltatásukat, mert úgy látom, hogy Önöknek egy jól képzett, szakmáját értő, szakemberekből álló csapatuk van, akik tényleg segíteni akarnak a beteg embereken.

 

avatar

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Mit tartalmaz konkrétan a gerinctorna csomag?

A csomag: Senior gerictorna videót, ami 33 perc hosszúságú. Zárt oldalon, jelszó birtokában lehet korlátlanul megtekinteni, letölteni megvásárlást követően.

B csomag: Senior gerictorna videót, ami 33 perc hosszúságú. Zárt oldalon, jelszó birtokában lehet korlátlanul megtekinteni, letölteni megvásárlást követően. Ezen túl tartalmazza 1 doboz Forever Nauture min táplálékkiegészítőt, ami 1 havi adagnak felel meg.

C csomag: Senior gerictorna videót, ami 33 perc hosszúságú. Zárt oldalon, jelszó birtokában lehet korlátlanul megtekinteni, letölteni megvásárlást követően. Ezen túl tartalmazza 1 doboz Forever Nauture min táplálékkiegészítőt, ami 1 havi adagnak felel meg. Ezen túl 1 doboz Forever Daily táplálékkiegészítőt, ami 1 havi adat. Ezen túl táplálkozási tanácsadás is része a csomagnak.

Milyen formátumban kapom meg a csomagot?

Internetes hozzáférést biztosítunk a videóhoz. A termékeket postával küldjük a megadott címre. A táplálkozási tanácsadás telefonon történik az előzetes felmérés alapján.

Hogyan tudok fizetni?

Fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:
– Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.
– Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezett számlánkra a visszaigazolás alapján.
Utánvét: erre kizárólag a B vagy C csomag rendelése esetén van lehetőség a szállítási igényből következően. Ebben az esetben fizetés átvételkor a futárnál történik.

Mi történik a megrendelés leadását követően?

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

Ha bankkártyával fizet:

  1. Az űrlap kitöltése után automatikusan küldünk Önnek egy visszaigazoló üzenetet, valamint külön emailben egy díjbekérőt. 
  2. Bankkártyás fizetéshez kattintson a díjbekérőben szereplő linkre, ami átirányítja Önt az OTP Simple bankkártyás fizetési oldalára.
  3. A sikeres fizetésről az OTP Simple oldalán értesítést kap
  4. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
  5. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját.

Ha átutalással fizet:

  1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt,abban találja majd az utalási adatokat
  2. A díjat vagy át tudja utalni, vagy be tudja fizetni bármelyik Erste Bank fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére
  3. Az összeg beérkezését követően küldjük Önnek a számlát egy e-mailben
  4. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
  5. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját.

Mikor kapom meg a gerinctornát?

Online csomag

Bankkártyás fizetés esetén a gyakorlatokhoz a hozzáférési adatokat a sikeres fizetést követően azonnal elküldjük.

Átutalás esetben a fizetést követő 2 munkanapon belül küldjük a letöltési információt.

Postai csomag

Bankkártyás fizetés esetén szállítás a Magyar Postával történik. Postázás ajánlot küldeményként fizetést követő 2 munkanapon belül, amiről értesítést küldünk.

Átutalás esetén szállítás a Magyar Postával történik. Postázás ajánlot küldeményként fizetést követő 2 munkanapon belül, amiről értesítést küldünk.

Utánvétes szállítás futár szolgálattal történik. A futárnak az áru átadása 2 munkanapon belül megtörténik, szállítási idő 2-4 munkanap.

Kapok e ÁFA-s számlát a megrendelésemről?

Természetesen. Minden megrendelésről díjbekérő készül a számlázó programunkból, fizetést követően pedig ÁFA-s számlát állítunk ki. Utánvétes szállítás esetén a számla a csomagban található.

Hogyan tudok segítséget kérni?

Ügyfélszolgálat: arthuman@arthuman.hu

T: +36 30 190 7315

Nagyon jól hangzik… De mennyibe kerül mindez?

Nézzük a részleteket!

Gyógytornászaink dolgoztak a gyakorlatok összeállításán és beletették ezekbe szaktudásukat.

A csomag

3.590 Ft

Tartalma:
Senior gerinctorna videó

Forever Nature Min

B csomag

9.200 Ft
(12.790 Ft helyett)

Tartalma:
Senior gerinctorna videó
Forever Nature Min táplálékkiegészítő

Forever Daily

C csomag

18.000 Ft
(46.590 Ft helyett)

Tartalma:
Senior gerinctorna videó
Forever Nature Min táplálékkiegészítő
Forever Daily táplálékkiegészítő
Táplálkozási tanácsadás (anyagcsere típus és hormon típus meghatározással)

.

RENDELJE MEG MOST A SENIOR GERINCTORNA CSOMAGOT!