Skip to content
porckorongsérv

Mozgásszervi állapotfelmérés és konzultáció

30 perces telefonos mozgásszervi konzultáció segít Önnek a megfelelő kezelési irány kiválasztásában. Kockázat nélkül kérhet személyre szabott tanácsot.

Miért konzultáljon?

Mozgásszervi panaszok esetén a legtöbb páciens bizonytalan. Nem tudja, melyik irányba induljon. Nem ismeri a modern terápiás módszereket, így sokan nehezen döntenek. Konzultációnk során Ön kockázat nélkül kap személyre szabott tanácsokat és nincs semmi kötelezettség!

csontritkulás

Mit kap az ingyenes konzultáció során?

Egészségi állapot felmérése

A hatékony tanácsadáshoz szükség van az egészségi állapot, a mozgásszervi panaszok felmérésére, a kliens kikérdezésére.  Előre elkészített kérdőívvel segítjük a részletes kikérdezést.

Mozgásszervi kezelési javaslat

Az egyéni panaszok függvényében javaslatot teszünk a leghatékonyabb terápiás eljárásra, ami az adott panasz esetén segíthet. Ismertetjük a kezelések menetét, igény esetén további szakembereket ajánlunk.

Egyéb kezelési lehetőségek

A mozgásszervi panaszok hátterében speciális okok is állhatnak, ezért kockézatmentes tájékoztatást adunk az egyéb kezelési lehetőségekről is. 

kiszakadt gerincsérv

Takarékosan idővel és pénzzel

A mozgásszervi állapotfelmérés egy része a páciens kikérdezését jelenti. Terápiás javaslatot enélkül érdemben nem lehet adni, a gyógytornába nem lehet felkészületlenül belevágni. A terápiás javaslatot most ingyenesen elkészítjük Önnek és minden kérdésére válaszolunk! Az Arthuman Központ gyógytornászai a legmodernebb terápiás kezeléseket végzik, s a konzultáció során segítünk a leghatékonyabbat kiválasztani.

Kockázatmentes tanácsadás

Mi ismertetjük a leghatékonyabb kezelési lehetőségeket, Önnek pedig a konzultáció nem kerül pénzébe. 

Konzultáljon szakemberrel mozgásszervi panaszáról

Tudja meg, milyen megoldások segíthetnek Önnek és válassza ki a legtesthezállóbb megoldást a konzultációt követően!

Working hours

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

We are here

Westfield London 2039-2041 Westfield
Phone:+44 20 8834 4688
Fax:+44 20 8859 6598
Email: info@collage.com

Back To Top