Skip to content

ÁLTALÁNOS MOZGÁSSZERVI ÁLLAPOTFELMÉRÉS – Kedvezményes jelentkezés 

30 perces manuális állapotfelmérést tartalmazó konzultáció általános ismertetéssel.állapotfelmérés

A páciens vizsgálata fehérneműben történik. Erre a teljes testen tapasztalható elváltozások manuális kitapintása, felismerése miatt van szükség. A konzultáció alkalmával tájékoztatást adunk a teljes test (nem pedig a problémás terület) elváltozásairól, szemléltetjük azt, kiemelten vizsgálva a fájdalmas testrészt. Ismertetjük a problémák kialakulásának okait és kezelési lehetőségeket vázolunk fel pácienseinknek.

Ár: 5.500 Ft. Kedvezményes ár 5.500 Ft helyett 2.750 Ft

Mit kap állapotfelmérésünk során?

 • Állapotáról, az elváltozásokról, a kezelési lehetőségekről információt
 • Szóbeli kezelési tervet

Milyen elváltozások esetén javasolt az állapotfelmérés és az azt követő egyéni gyógytorna?

 • Hát- és derékfájás
 • Lumbágó, Isiász
 • Gerincproblémák (gerincferdülés, gerincsérv, Scheuermann kór stb.)
 • Nyak- és vállfájdalom
 • Lábfájdalom (boka, talp, lábszár stb.)
 • Csípőproblémák
 • Testtartás elváltozásai (pl. hanyag tartás)
 • Csontritkulás
 • Sportsérülések
 • Ízületi problémák (pl. ízületi kopás, gyulladás)

Miért van szükség gyógytornász által végzett állapotfelmérésre?

A gyógytorna nagyon sok esetben valóban hatékony a mozgásszervi panaszok kezelésében, a tünetek csökkentésében, megszüntetésében. Vannak azonban olyan esetek, amikor van ugyan mozgásszervi tünet, viszont a háttérben az állapotfelmérés alapján egyéb ok állhat, aminek kezelése nem gyógytornász kompetenciába tartozik (pl. neurológiai elváltozás).

Kiemelten fontos a betegségek gyógyítása szempontjából, hogy egyre szerteágazóbb a gyógytorna tudomány is, aminek hatására egyre újabb módszerek állnak rendelkezésre. Ezeket a betegek természetes módon nem ismerhetik, a vizsgálat során a szakember tud segítséget adni a leghatékonyabb terápia kiválasztásában.

Az állapotfelmérés azért is nagyon fontos, mert a gyógytorna kezelést nem lehet elkezdeni úgy, mint egy edzés programot. Mindenképp szükség van az egészségi állapot felmérésre, a tünetek vizsgálatára, a rizikófaktorok megismerésére.

Milyen kedvezményt biztosítunk?

Azoknak a jelentkezőknek, akik a fenti határidőn belül jelentkeznek mozgásszervi állapotfelmérésre, az állapotfelmérés árából -50% kedvezményt biztosítunk, azaz a határidőn belül 5.500 Ft helyett 2.750 Ft-ért jelentkezhet.  Az igénybe vétel határideje: a jelentkezést követő 60 nap.

„Többféle tornatípus, csomagtípus választható, ezáltal még inkább személyre szabott az egyébként is egyéni szükségletekre kialakított gyakorlatsor, kezelés. A kezelés teljes mértékben az egyén problémáira, szükséges korrekciókra specializált, így tényleg azt a fajta kezelést kapja itt az ember, ami valóban rá szabott, neki szükséges, nem pedig egy általános gyógytornát. Így a kezelések, tornák hatása célzott, hatásosabb.”

Szűcs Patrícia

„Felkészült és kedves, közvetlen a gyógytornász (Kiss Tünde), a barátságos fogadtatás szinte eleve csökkenti a fájdalmat. A rendszeres torna természetesen elengedhetetlen a gyógyuláshoz.”

Pesti Zsuzsanna

Flóránál voltam állapotfelmérésen, feltétlenül ajánlom mindenkinek, alaposan kikérdezett az állapotomról, türelmesen és szakszerűen alakította ki a felmérést követő gyakorlást.”

Jakab Valéria 

Miért válassza az Arthuman Központot?

SZAKMAI FELKÉSZÜLTSÉG

Szakterápiás végzettségű gyógytornászok.

MODERN TERÁPIÁS ELJÁRÁSOK

A legmodernebb elismert módszerek, technikák: McKenzie, Schroth, Dorn, Typaldos, Manuálterápia, Breuss, TMI stb.

RUGALMAS NYITVATARTÁS

07.00 – 20.00 óra között várjuk pácienseinket. Egyedi igény alapján szombati kezelési időpontra is van lehetőség.

Írásbeli bejelentkezés szükséges az akciós ár igénybe vételéhez!

Hogyan jelentkezhet kezelésre?
(A kezelés helyszíne: 1122 Budapest, Alkotás út 15.)

 1. Telefonon felhív minket a +36 30 190 7315-ös telefonszámon. Információt nyújtunk a kezelés menetéről, lehetséges időpontjáról. (Írásbeli bejelentkezés szükség az akciós ár igénybe vételéhez!)
 2. Emailt ír nekünk és mi visszahívjuk Önt, s válaszolunk minden felmerülő kérdésre. (Írásbeli bejelentkezés szükség az akciós ár igénybe vételéhez!)
  Email: arthuman@arthuman.hu
 3. Töltse ki az űrlapot! Jelentkezést követően írásban tud időpontot foglalni oldalunkon: https://arthuman.vibrohome.hu/
  Igény esetén visszahívjuk Önt, válaszolunk minden felmerülő kérdésre és időpontot egyeztetünk Önnel

I


Back To Top