Skip to content

Hogyan és mikor kapja meg a csomag tartalmát?

Online hozzáférés:

Amennyiben online programot rendelt, a gyakorlatsorokat zárt oldalról tudja letölteni. A zárt oldalhoz átutalás esetén fizetést követő 2 munkanapon belül jelszavas hozzáférést biztosítunk. Azonnali bankkártyás fizetés esetén a letöltési információt fizetést követően elküldjük.

Hogyan fizethet?

Fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:
– Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.
– Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezetett számlánkra a visszaigazolás alapján.


Back To Top