Skip to content

Hogyan és mikor kapja meg a csomag tartalmát?

Online hozzáférés:

Amennyiben online programot rendelt, a gyakorlatsorokat zárt oldalról tudja letölteni, a fizetésnek megfelelő arányban. A zárt oldalhoz átutalás esetén fizetést követő 2 munkanapon belül jelszavas hozzáférést biztosítunk.  A végösszeg 6 egyenlő részletben esedékes. A program 6 tornablokkjához a részletek fizetésének megfelelően biztosítunk hozzáférést. Mindig annyi tornablokk érhető el tehát letöltésre, amennyinek a fizetése megtörtént.

Hogyan fizethet?

RÉSZLETFIZETÉS ESETÉN

A teljes vételár 6 * 10.000 Ft.  (Kuponkód beváltása esetén 3 x a kedvezménnyel csökkentett összeg.)

A testtartásjavító csomag fizetése 6 egyenlő részletben történik. Ebben az esetben kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges.

A bankkártyás fizetés lehetőséget nyújt a 6 vételár-részlet automatikus levonására és a számlázásra. Ezen megoldás az Ön számára is a lehető legkényelmesebb, hisz amennyiben szimpatikusnak találja szolgáltatásainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk Öntől vonni havonta. Bankkártya adatait nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel.

A vásárlás utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyáról a pénzt minden hónapban, 6 hónapig.

MENNYIRE BIZTONSÁGOS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?
  1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést lát a számláján, csak jelzze a bankjának és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyájára.
    Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlása valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le Öntől, mint amennyibe Ön beleegyezett, könnyedén közbe tud lépni.
  2. A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal ahogy tudja Ön is minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Ön szerint ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?
SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ
A bankkártya száma 12-19 db számból állhat, a kártya előlapján keresse. A lejárat általában a kártyán “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írja be (pl.: 2017)
A bankkártya CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található

A bankkártyás fizetést a Paypal tulajdonában álló Braintree szolgáltató bonyolítja. A fizetés részletei (összesen 6 részlet) havonta fordulónapon esedékesek és automatikusan levonásra kerülnek a bankkártyáról.

 


Back To Top