skip to Main Content

10 részes gerinctorna csomag

A mozgáshiány egészségügyi panaszok okozója is lehet!

most 50% kedvezmény

10 részes gerinctorna csomagra

Legyen sokkal jobb a közérzete!


Mik az otthoni gerinctornázók legfontosabb nehézségei?

Nincs ideje eljárni valahová tornázni, mert még a közlekedési idő is számít? Az otthoni tornánál nincs időtakarékosabb megoldás.

Nehéz rendszer szerint tornázni ad hoc kitalált gyakorlatokkal és gyakran nem is sikerül. Most a csomag részeként számos program közül válogathat az otthoni torna során.

Olykor nem tudjuk előre meghatározni, milyen erősségű tornára lenne szükségünk. Időszakonként nem csak a saját kondíciónk változik, hanem a kedélyünk is, ami alapján néha erősebb, máskor pedig könnyebb tornát szeretnénk végezni.


Ez vár önre, ha elkezdni végezni a programot!

A gerinctorna gyakorlatok végzésére gyakran azért kerül sor, mert már rég mozogtunk és a testünk érzi ennek hiányát. Kezdő gyakorlatokkal ismét megtapasztalhatjuk a mozgás örömét.

Az életmódunkből következően a tartóizmok egyre inkább gyengülnek. Rendszeres tornával ezek az izmok erősíthetők, ezáltal javulni fog testtartásunk.

Minél kisebb panasszal rendelkezünk, annál könnyebb dolgunk van a megoldással kapcsolatban. Megfelelő gerinctorna gyakorlatok rendszeres végzésével tehetünk a panaszok kialakulásának megelőzése érdekében!

Komolyabb elváltozás, diagnosztizált betegség esetén mindenképp szakember segítségét szükséges igénybe venni. Apróbb panaszok esetén jó szolgálatot tesznek a különféle célirányos gyakorlatok és csökkenni fognak a kisebb zavaró tünetek.

Az elérhető programok nem csak időtartam szerint változnak, hanem különböző testrészek megmozgatását is megcélozzák.

A különféle gerinctorna programok között talál hosszabb és akár napi tornázásra alkalmas rövidebb programokat is.

gerinctorna csomag

10 részből álló program.


Mit tartalmaz a csomag?

.

I. Blokk: Személyre szabott megoldás

haladó gerinctorna

II. Blokk: gerinctorna videók

III. Blokk: írott gyakorlatok


Mit mondanak rólunk pácieseink?

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a központra, mert sokkal jobban érzem magamat mióta az egyénileg összeállított gyakorlatokat csinálom, könnyebb a mozgás és a lábam érzéketlenségének mértéke is csökkent.
Orosz Katalin
Budapest
Megfelelő szakértelem és figyelmesség a tornák alatt, ehhez társul egy olyan minőségi hozzáállás, ami miatt az ügyfelek érezhetik, jó helyen vannak és törődnek velük. Ezt tartom fontosnak.
Németh Zsolt
Hatvan
A kitüntetett figyelem, amiben részesülök, segít a gyógyulásban. Réka nagyon odaadó, kedves, megfontolt, magabiztos gyógytornász. Hihetetlen, de az első hét után javult az állapotom.
Havasi Erika
Budapest
Ajánlom mindenkinek az Arthumant, mert tökéletes és korrekt.
Molnár Judit
Budaőrs
Szerintem nagyon jó azoknak, akik személyesen részt tudnak venni a kezelésen.
Schupler János
Miskolc
Azért ajánlom másoknak a szolgáltatásukat, mert úgy látom, hogy Önöknek egy jól képzett, szakmáját értő, szakemberekből álló csapatuk van, akik tényleg segíteni akarnak a beteg embereken.
Mogyoróssi Zoltánné
Budapest


Mennyibe kerül a csomag?

A csomag részei:

1. rész: Mozgásszervi állapotfelmérés és gyógytorna

2. rész: 2 *30 perc egyéni gyógytorna

3. rész: Kezdő gerinctorna videó

4. rész: Középhaladó gerinctorna videó

5. rész: Haladó gerinctorna videó

6. rész: Napi fekvő gerinctorna videó

7. rész: Napi álló gerinctorna videó

8. rész: Gerincnyújtó, átmozgató videó

9. rész: Nyak fókuszú gerinctorna gyakorlatok (PDF)

10. rész: Derék fókuszú gerinctorna gyakorlatok (PDF)

A csomag teljes ára:  49.000 Ft helyett

most 24.500 Ft

Nézzen bele minta videónkba!


rendelje meg most a csomagot!

.

Hogyan kapja meg a csomag tartalmát?

 

Fizetést követően emailben küldjük az anyagok hozzáférési információját. Bankkártyás fizetésnél ez a fizetést követően azonnal megtörténik. Átutalásos fizetés esetén általában 24-48 órán belül elkészítjük és küldjük a hozzáférést. Emailben elküldjük, hol és milyen jelszóval tudja korlátlanul megtekinteni a videókat.

Hogyan fizethet?

 

Fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

– Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.

– Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezett számlánkra a visszaigazolás alapján.

Back To Top