Skip to content

Köszönjük jelentkezését!

FONTOS INFORMÁCIÓ AZ IDŐPONT FOGLALÁSSAL KAPCSOLATBAN, KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN!

Időpont Foglalási Információ

Űrlapon keresztül történő jelentkezéséről, annak feltételeiről emailben visszaigazolást küldtük Önnek. Amennyiben egyedi ajánlatra jelentkezett, a visszaigazolásban szereplő ár érvényes, egyéb esetben árlistánk szerinti ár az irányadó. Kérjük, nézze meg a spam vagy a promóciós mappában is a levelet!

Az űrlapon keresztül történő jelentkezést követően szükséges egyedileg egyeztetett időpont foglalása. Ezt megteheti online naptárunkban. Sikeres időpont foglalás esetén emailen visszaigazolást küldünk a foglalásról. Amennyiben a visszaigazoló email nem érkezik meg, mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot! (Tel: +36-30-190-7315, email: arthuman@arthuman.hu )

Időpont foglaláskor, online naptárunkban kérjük, a megfelelő szolgáltatást válassza ki! A szolgáltatások neve mellett jobbra tud lejjebb navigálni, amennyiben nem találja azt a listában. FIGYELEM! Amennyiben rosszul választja meg a szolgáltatást, sajnos előfordulhat, hogy nem megfelelő szakemberhez jelentkezik vagy az ára más lesz a tévesen kiválasztott szolgáltatásnak. Szükség esetén kérjük keressen minket elérhetőségeinken! (Tel: +36-30-190-7315, email: arthuman@arthuman.hu )   

Időpont foglalás a leggyakoribb
szolgáltatásokra 

Foglalást Követően

 

Várjuk a kiválasztott időpontban rendelőnkben:
(Arthuman Központ, 1122 Budapest, Alkotás út 15. vagy 1119 Budapest, Kökörcsin u. 19., Tel: +36-30-190-7315).
A konkrét időpont lefoglalásakor a pontos időpont, helyszín és egyéb feltételek ismertetésével visszaigazoló email üzenetet küldünk Önnek.  

 

© 2023,  Gerincgyógyítás - Arthuman Központ    I       I  Adatvédelmi nyilatkozat