Skip to content

Köszönjük jelentkezését!

FONTOS INFORMÁCIÓT KÜLDTÜNK EMAILEN A KIHÍVÁS  RÉSZLETEIVEL KAPCSOLATBAN, KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN!

Egyéni Szolgáltatásokra Időpont Foglalási Információ

Űrlapon keresztül történő jelentkezéséről, annak feltételeiről emailben visszaigazolást küldtük Önnek. Amennyiben egyedi ajánlatra jelentkezett, a visszaigazolásban szereplő ár érvényes, egyéb esetben árlistánk szerinti ár az irányadó. Kérjük, nézze meg a spam vagy a promóciós mappában is a levelet!

Az űrlapon keresztül történő jelentkezést követően szükséges egyedileg egyeztetett időpont foglalása. Ezt megteheti online naptárunkban. Sikeres időpont foglalás esetén emailen visszaigazolást küldünk a foglalásról. Amennyiben a visszaigazoló email nem érkezik meg, mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot! (Tel: +36-30-190-7315, email: arthuman@arthuman.hu )

Időpont foglaláskor, online naptárunkban kérjük, a megfelelő szolgáltatást válassza ki! A szolgáltatások neve mellett jobbra tud lejjebb navigálni, amennyiben nem találja azt a listában. FIGYELEM! Amennyiben rosszul választja meg a szolgáltatást, sajnos előfordulhat, hogy nem megfelelő szakemberhez jelentkezik vagy az ára más lesz a tévesen kiválasztott szolgáltatásnak. Szükség esetén kérjük keressen minket elérhetőségeinken! (Tel: +36-30-190-7315, email: arthuman@arthuman.hu )   

Időpont foglalás a leggyakoribb
szolgáltatásokra 

Foglalást Követően

 

Várjuk a kiválasztott időpontban rendelőnkben:
(Arthuman Központ, 1122 Budapest, Alkotás út 15. vagy 1119 Budapest, Kökörcsin u. 19., Tel: +36-30-190-7315).
A konkrét időpont lefoglalásakor a pontos időpont, helyszín és egyéb feltételek ismertetésével visszaigazoló email üzenetet küldünk Önnek.