Skip to content

Szeretné a mozgászervi fájdalmát megszüntetni?

Szeretne jobb közérzetet, fájdalommentes életet?

Foglaljon hozzánk időpontot egy 30 perces telefonos konzultációra, hogy tervrajzot kapjon a mozgásszervi panaszai csökkentéséhez!

A konzultáció ingyenes, de feltételekhez kötött – a részleteiről ezen az oldalon olvashat.

Üdvözölöm, itt dr Kriston Ildikó, az ország egyik legismertebb mozgásszervi gyógytorna rendelőjének, az Arthuman Központnak az alapítója, tulajdonosa.

Nevemhez kötődik a mozgásszervi gyógytorna rendelő sikeres kezeléseit biztosító rendszer kialakítása, megelőző programok, online elérhető mozgásszervi megelőző megoldások megvalósítása.

Az elmúlt 11 évben több ezer hozzád hasonló panaszokkal rendelkező klienssel dolgoztunk együtt csapatom szakértő gyógytornászaival és a nulláról építettünk fel egy több ezres kliens bázissal rendelkező céget.

Az egyik legátfogóbb tapasztalattal rendelkező gyógytorna rendelő vagyunk. Kifejezetten ráfókuszálunk azokra a páciensekre, akik életmódjukból adódóan küzdenek mozgásszervi fájdalommal, testtartás elváltozással.

Kollégáimmal abban segítjük pácienseinket, hogy testtartásuk helyreállításával, optimalizálásával megszüntessék mozgásszervi fájdalmukat. Jobb közérzetet tapasztaljanak meg és fájdalommentes életet élhessenek újra.

A hatékony munka és a gyors eredmények azonban csak szoros együttműködéssel tudnak megvalósulni.

A legsikeresebb klienseinkkel több hétig dolgozunk együtt kontrolláltan, ez teszi lehetővé, hogy rekord idő alatt érjenek el látványos életminőség javulást.
Nem ritka, hogy már az első hetekben jelentős fájdalom csökkenést érnek el és ez pedig csak a kezdet.

Megvalósítható és fenntartható testtartásjavító programot segítek felépíteni, mellyel nem csak átmeneti, hanem tartós testtartás javulást és életminőség változást lehet elérni.

A közös munka tempós, szigorú, de bárki képes megvalósítani és követni a programot, aki valóban nyitott a fejlődésre és követi a programban szereplő menetrendet.

Minden körülmények között a kitűzött cél megvalósítását tartom szem előtt.

A profizmusom abban rejlik, hogy a rengeteg rendelkezésre álló módszer alapján tudom, mi fog működni a kitűzött cél elérése érdekében.

Fel tudom tenni azokat a kérdéseket, melyekről nem is tudja, hogy fel kellene tennie magának. És olyan lehetőséget tudok megnyitni az életminősége javítására, amiről nem is hitte, hogy létezik.

A velem és csapatommal való együttműködés nem csak a fájdalmát fogja csökkenteni és a testtartását optimalizálni, de egyéb olyan járulékos hatásokat is megtapasztalhatsz a program során, ami az élete, egészsége egyéb területét is érintheti – erről számolnak be klienseink.

A leírtak alapján már biztosan sejti, hogy alaposan megválogatom, ki az akivel együtt dolgozom, hiszen felelősségem is, hogy olyan emberekbe invesztáljam az energiámat, akik valóban élni akarnak és élni fognak a lehetőségeikkel.

mobil

Az együttműködést minden esetben egy 30 perces telefonos konzultáció előzi meg, melyen átbeszéljük a kliens kihívásait, lehetőségeit.

A 30 perces perspektíva konzultáció teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, nem az a célunk, hogy eladjunk Önnek bármit, hanem az, hogy egyértelmű tervet kapjon a céljaihoz.

A teljes 30 perc Önről szól és a beszélgetés végén, a helyzete alapján, presszió nélkül, közösen döntünk a folytatásról. Az összes kiemelt páciensünk egy ilyen konzultációval kezdett nálunk, ez volt az első lépés ahhoz, hogy valóban ráálljanak a célhoz vezető pályára.

Ha szeretné, hogy az elkövetkező éve ne úgy nézzen ki, mint amilyen az előző volt, akkor az Ön számára is az az első lépés, hogy éljen ezzel a lehetőséggel. A 30 perces perspektíva konzultációra az alábbi naptárban tud időpontot foglalni, majd az időpont lefoglalása után egy kérdőívet kell kitöltenie.

A kérdőív kitöltése teszi lehetővé, hogy a telefonos konzultációra hatékonyabban fel tudjak készülni, és még jobban megismerjelem a kihívásait.

Válassza ki az időpontot a naptárban, majd az időpont lefoglalása után válaszolja meg a következő oldalon a kérdéseket!
Kérem várja meg, míg az időpont lefoglalása után átirányítja a rendszer a kérdések oldalára, ez pár másodpercet igénybe vehet. Ha nem válaszolja meg a kérdéseket, törölni fogom a jelentkezését.

Megjegyzés: kizárólag azokkal a jelentkezőkkel fogunk tovább lépni, akik a kérdőívet is 100%-osan kitöltik. Amennyiben az Ön számára ez nem fogadható el, kérem ne jelentkezzen!

Most pedig foglaljon időpontot!

Ez a 30 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

Ameddig nem ismeri megfelelően a lehetőségeit és nem tudja pontosan felmérni a kihívásait, addig nincs tisztánlátása a lehetőségeivel kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezébe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhat döntést az egészsége alakításáról.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem és csapatomtól a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tud velem, illetve a csapatommal együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tud hozni a folytatásról.

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezzen, ha olyan mozgásszervi panasza van, ami összefügghet az életmódodjával, az abból adódó terheléssel, túlterheléssel, a testtartásán (is) szeretnél változtatni. A panaszai már zavaróak, de nincs olyan diagnózisa, ami kizárja a mozgásterápiával való kezelést.

Amennyiben nem nyitott arra, hogy a célja elérése érdekében Ön is tegyen az egészsége jobbítása érdekében, nem tud energiát fektetni a saját állapota javításába, teste megmozgatásába, kérem ne jelentkezzen.

Szintén ne jelentkezzen, ha jelenleg csak az ötletkeresés stádiumában jár vagy “gyűjtőgető üzemmódban” halmozza az információt és a célravezető megoldás megvalósítása nem áll szándékában.

Néhány vélemény rólunk