Skip to content
+36-30-190-7315 gerincgyogyitas@gerincgyogyitas.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitvatartás H-P 8-20
Kiss Tünde

Gyógytornász: Kiss Tünde

Kiss TündeGyógytornász: Kiss Tünde
Kovács Éva ajánlása
„Hátfájásom kezdetben csak néha jelentkezett, de egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban fáj, ezért muszáj volt tennem valamit. Olyan tornagyakorlatokat kaptam, amiket betanítás után otthon kellett végeznem. Igaz, hogy több hétig tornáztam, de megérte! Nem csak a hátfájásom szűnt meg, még a derékbőségem is csökkent egy kicsit! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
Hitvallás:
Minél több embert hozzásegíteni a gyógyuláshoz, a mozgás öröméhez!

[maxbutton id=”5″]

Terápiák/kezelések:
* McKenzie A, B, C, D, E fokozat, ami a Magyarországon elérhető legmagasabb minősítés
* Schroth terápia
* Állkapocs ízületi gyógytorna (TMI)
* Kinezio Taping
* Testtartásjavítás
* Általános gyógytorna

Kezelt panaszok: Porckorongsérv, gerincferdülés, egyéb gerincpanaszok, ortopédiai elváltozások, reumatológiai kórképek, traumás sérülések, ülő életmódból adódó elváltozások, térd problémák, nyak-, váll problémák, testtartásbeli elváltozások

Kezelt korosztályok: felnőtt, gyermek, nyugdíjas

Kedvenc terápiák: McKenzie, Schroth

Régió: Budapest

Péter ajánlását lenn a hozzászólásoknál is megtalálja!

„Azért kerestem fel a Tündét, mert a sok ülőmunka és a gerincferdülés miatt fiatal korom ellenére rendszeresen fájt a hátam. Az elején szkeptikus voltam a gyógytornával kapcsolatban, de 3-4 alkalom után már jelentős javulást éreztem és több hónapnyi torna után a fájdalom mára már szinte teljesen elmúlt. Most már csak akkor fáj a hátam ha nagyon megerőltetem vagy ha több alkalom torna és az otthoni gyakorlás is kimarad. A Tündét bátran ajánlom hátfájdalommal küszködőknek, mert nekem sokat segített. Személyében egy nagyon kedves, segítőkész, türelmes gyógytornászt ismertem meg, aki készségesen elmagyarázza és megmutatja a gyakorlatokat, ha kell akárhányszor és az általa mutatott gyakorlatok tényleg hatásosak! Köszönöm Tünde”

[maxbutton id=”5″]

0Shares

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás érkezett

  1. Azért kerestem fel a Tündét, mert a sok ülőmunka és a gerincferdülés miatt fiatal korom ellenére rendszeresen fájt a hátam. Az elején szkeptikus voltam a gyógytornával kapcsolatban, de 3-4 alkalom után már jelentős javulást éreztem és több hónapnyi torna után a fájdalom mára már szinte teljesen elmúlt. Most már csak akkor fáj a hátam ha nagyon megerőltetem vagy ha több alkalom torna és az otthoni gyakorlás is kimarad. A Tündét bátran ajánlom hátfájdalommal küszködőknek, mert nekem sokat segített. Személyében egy nagyon kedves, segítőkész, türelmes gyógytornászt ismertem meg, aki készségesen elmagyarázza és megmutatja a gyakorlatokat, ha kell akárhányszor és az általa mutatott gyakorlatok tényleg hatásosak!

    Köszönöm Tünde 🙂

  2. Gerincsérvet kaptam, nagyon fájt a derekam, csak gyógyszerekkel tudtam létezni. És akkor jött KISS TÜNDE aki kitartóan jött  és segített. Mindíg tartotta bennem a lelket, amikor már feladtam volna bíztatott, hogy ne hagyjam el magam, sokat tornáztam és ő mindíg segített mindenben. Nagyon sok gyakorlatot mutatott és használt. Most tartok ott, hogy el tudom látni magam és családomat is. Köszönöm neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top