skip to Main Content

VEZETÉS ÉS ORVOSI HÁTTÉR

Ügyvezető – dr Kriston Ildikó

Reumatológus főorvos – dr Kiss Edit

GYÓGYTORNÁSZOK - VIDÉK

Debrecen – Komár-Pollák Barbara

Szeged – Nagy Sarolta

GYÓGYTORNÁSZOK - BUDAPEST HÁZI GYÓGYTORNA

GYÓGYTORNÁSZOK - BUDAPEST RENDELŐ

Balázs Melinda

Fejes Flóra

Kiss Tünde

Koncsag Adél

Kovács Orsolya

László Elvira

Sárkány Emese

Torma Krisztina

Szokol Fedóra

Az ArtHuman Központ működésének kezdete:    2010.

Pácienseink: azon mozgásszervi problémával rendelkező páciensek fordulnak hozzánk, akik az állami egészségügyben elérhető szolgáltatásokon túl keresik a megoldást a gyógyuláshoz. Eddig mintegy 60.000 emberhez jutottak el gerinctorna gyakorlataink, s ezen olvasók egy része egyéni kezelés formájában gyógyult nálunk.

Kezeléseink legnagyobb előnye, hogy személyre és problémára szabjuk a kezeléseket. Nem egy adott módszert képviselünk, hanem az adott problémához keressük meg a megfelelő kezelési módot, ami a olykor a gyakorlatok többszempontú ötvözését jelenti.

A hasonló szolgáltatást nyújtó cégekkel szemben mi hangsúlyt fektetünk a mozgásszervi betegségek lelki hátterének feldolgozására, mind egyéni, mind pedig csoportos keretek között, méghozzá a szomatodráma módszerével. Azon páciensek részére pedig, akik ilyen plusz szolgáltatást nem kívánnak igénybe venni, szintén minden kezelés során biztosítjuk a lelki terhek feldolgozását. Gyógytornászaink kifejezetten figyelnek arra, hogy meghallgassák Önöket!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.
  1. Az eddig küldött email-eket nagyon szépen köszönöm.Sajnos most diagnosztizálták nálam az ALS idegrendszeri betegséget,igy a jövőben a gerinctorna gyakorlatokkal nem sokra megyek.Ha a diagnosztizált betegségemmel kapcsolatban is tudnak segíten nagyon megköszönném.

                                                                       Köszönettel

     

                                                                                                       Koós János

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back To Top