skip to Main Content

Gyógytornász: Vetró Katalin (Szeged)

vetro_katalin2

Szegedi tanulmányaim befejeztével, külföldön kezdtem dolgozni – idős és fogyatékkal élők rehabilitációjában. Jártasságot szereztem ortopédia, traumatológia, neurológia, reumatológia, belgyógyászat és pszichiátria osztályokon.  A külföldi munkavégzés idején igyekeztem a gondozottak életét a holisztikus gondoskodás jegyében megvalósítani.

A másoddiploma megszerzése után Hévízre sodort az élet, s egy 4 csillagos wellness szálloda terápia és wellness vezetőjeként dolgoztam, s mellette másodállásban házi betegellátás keretében gyógytornászként tevékenykedtem.

Úgy gondolom, hogy a gyógytornászok munkája elengedhetetlen a mindennapokban, hiszen számos betegséget, problémát előzhetünk meg, a megfelelően kivitelezett mozgásterápia, sporttevékenység végzése által.

Állandó figyelemmel kísérem a szakmai tanfolyamokat, s igyekszem minél többön részt is venni, hiszen a „Jó pap is holtig tanul!” elvet vallom.

Kiemelt szakterületeim:

McKenzie módszer  (A,B,C)

Mulligan manuálterápia (A,B,C)

Craniomandibularis diszfunkciók terápiája

Proprioceptív physiotape

Fit-ball for pregnant

Sportoktató úszás szakképesítés

Tegyen egészségéért és jelentkezzen most!

Hogyan tud jelentkezni?

űrlap kitöltésével a linkre kattintva

– emailen: arthuman@arthuman.hu

– telefonon: +36 30 190 7315

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back To Top