Skip to content

Gyógytornász: Vetró Katalin (Szeged)

vetro_katalin2

Szegedi tanulmányaim befejeztével, külföldön kezdtem dolgozni – idős és fogyatékkal élők rehabilitációjában. Jártasságot szereztem ortopédia, traumatológia, neurológia, reumatológia, belgyógyászat és pszichiátria osztályokon.  A külföldi munkavégzés idején igyekeztem a gondozottak életét a holisztikus gondoskodás jegyében megvalósítani.

A másoddiploma megszerzése után Hévízre sodort az élet, s egy 4 csillagos wellness szálloda terápia és wellness vezetőjeként dolgoztam, s mellette másodállásban házi betegellátás keretében gyógytornászként tevékenykedtem.

Úgy gondolom, hogy a gyógytornászok munkája elengedhetetlen a mindennapokban, hiszen számos betegséget, problémát előzhetünk meg, a megfelelően kivitelezett mozgásterápia, sporttevékenység végzése által.

Állandó figyelemmel kísérem a szakmai tanfolyamokat, s igyekszem minél többön részt is venni, hiszen a „Jó pap is holtig tanul!” elvet vallom.

Kiemelt szakterületeim:

McKenzie módszer  (A,B,C)

Mulligan manuálterápia (A,B,C)

Craniomandibularis diszfunkciók terápiája

Proprioceptív physiotape

Fit-ball for pregnant

Sportoktató úszás szakképesítés

Tegyen egészségéért és jelentkezzen most!

Hogyan tud jelentkezni?

űrlap kitöltésével a linkre kattintva

– emailen: arthuman@arthuman.hu

– telefonon: +36 30 190 7315

0Shares

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top