Skip to content

gerinctorna (mp3)Gerinctorna (letölthető MP3 hanganyag)

Kb. 40 perces gerinctorna

  • Internetről letölthető MP3 hanganyag, mely otthoni tornára alkalmas
  • Nem DVD, nem video, hanem letölthető MP3 hanganyag!

Milyen problémák esetén javasolt a gerinctorna?

  • Prevenciós céllal, mozgásszervi problémák megelőzésére
  • Amennyiben már kialakult problémája van, kérjük keressen fel mozgásszervi problémák kezelésére szakosodott szakembert, aki az Ön problémájára ad megfelelő programot, kezelési lehetőséget

Mit nyújt Önnek Egészségutalványunk?

  • Kb. 40 perces gerinctorna hanganyagot
  • Követhető gyakorlatokat

Kinek való a gerinctorna?

  • Aki szeretné megelőzni mozgásszervi problémák kialakulását
  • Aki már régóta nem mozog és a fokozatosság elvét betartva szeretne elkezdeni tornázni
  • Aki rendszeresen tornázik, és szeretne otthon gerinctorna gyakorlatokat végezni
  • Aki ülő, illetve mozgásszegény életmódot folytat

Megrendelési, fizetési feltételek

Fizetésre postai csekkel, átutalással vagy Paypalon keresztül van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap, ezt követően a megrendelést töröljük és nincs mód kedvezményes áron történő megismétlésre. Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megküldjük e-mailben. A Paypalos fizetéshez érvényes bankkártya szükséges, kérdés esetén technikai segítséget nyújtunk a fizetés lebonyolításával kapcsolatban.

Mi történik, ha kitölti a megrendelő űrlapot?

A rendelése után küldünk Önnek egy megerősítő emailt, amiben megadjuk a bankszámlaszámot, ahová átutalhatja a vételárat, illetve Paypalos fizetés esetén annak részleteit. Amint megérkezett az utalása, 48 órán belül küldjük Önnek a hanganyag letöltési információját.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (arthuman@arthuman.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Kp-Fiscus Bt.-vel köti (1122 Budapest, Alkotás út 15. I/9. Adószám: 20353953-1-43) Fizetési feltételek: Megrendelése után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, melynek be nem tartása esetén a megrendelést töröljük.

 

Back To Top