Skip to content

GERINCTORNA VIDEÓ 1-ET FIZET 3-AT KAP CSOMAG

AZ ARTHUMAN GERINCTORNA CSOMAGJA ABBAN SEGÍT, HOGY CSÖKKENJENEK MOZGÁSSZERVI PANASZAI ÉS JOBB LEGYEN A KÖZÉRZETE!

GYÓGYTORNÁSZ ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT PROGRAM

A programot szakképzett gyógytornász állította össze.

VÁLTOZATOS PROGRAMOK

A csomag 3 különböző gerinctorna programot tartalmaz.

KÜLÖNBÖZŐ IDŐTARTAM

A programok eltérő hosszúságúak, rövidebb és hosszabb gyakorlatsort is tartalmaz a csomag.

VÁLASZTHATÓ FORMÁTUM

A gerinctorna program megtekinthető youtube videóként és letölthető videó formátumban is rendelkezésre áll.

GAZDASÁGOS ÁR

Rendszeresen tornázni vágyók számára a leggazdaságosabb gyógytorna / gerinctorna ár. A teljes program ára kevesebb, mint 1 alkalom egyéni gyógytorna.

EGYSZERŰ HOZZÁFÉRÉS

Az online videó korlátlan megtekintéséhez hozzáférést adunk, így az bárhol megtekinthető.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

Kezdő gerinctorna csomag

 • Kezdő gerinctorna videó. 
  Kezdő gerinctorna videó, melynek időtartama 42 perc. Komplett kezdő gerinctorna program, mely tetszés szerinti gyakorisággal ismételhető. A program végrehajtását 2 gyógytornász segíti. Egyikük diktálja a tornát, a másik pedig mutatja a gyakorlatok helyes végzését. A programot gyógytornászok állították össze.
 • Kezdő testtartásjavító gerinctorna program.
  Kezdő testtartásjavító torna, melyet gyógytornász állított össze és mutat be. A program 26 perc hosszúságú és hanyattfekvő gyakrolatokat tartalmaz.
 • Kezeljük a derékfájást füzet.
  Kezeljük a derékfájást II. Otthon végezhető gerinctorna program derékfájás megelőzésére, enyhébb panaszok megszüntetésére. Dinamikus gerinctorna gyakorlatokat tartalmazó program. A program 10 db gyakorlatot tartalmaz fotókkal és részletes leírással ellátva. A program online formátumban, PDF kiadványként érhető el. Letöltést követően nyomtatható.

Haladó gerinctorna csomag

 • Haladó gerinctorna videó. 
  Haladó gerinctorna videó, melynek időtartama 33 perc. Komplett gerinctorna program, mely tetszés szerinti gyakorisággal ismételhető. A program végrehajtását 2 gyógytornász segíti. Egyikük diktálja a tornát, a másik pedig mutatja a gyakorlatok helyes végzését. A programot gyógytornászok állították össze.
 • Napi álló gerinctorna program.
  Napi álló gerinctorna – rutintorna videó, melynek időtartama 14 perc. Ez a program beépíthető mindennapjainkba, mely tetszés szerinti gyakorisággal ismételhető, akár napi szinten is. A program végrehajtását 2 gyógytornász segíti. Egyikük diktálja a tornát, a másik pedig mutatja a gyakorlatok helyes végzését. A programot gyógytornászok állították össze.
 • Kezeljük a derékfájást füzet.
  Kezeljük a derékfájást II. Otthon végezhető gerinctorna program derékfájás megelőzésére, enyhébb panaszok megszüntetésére. Dinamikus gerinctorna gyakorlatokat tartalmazó program. A program 10 db gyakorlatot tartalmaz fotókkal és részletes leírással ellátva. A program online formátumban, PDF kiadványként érhető el. Letöltést követően nyomtatható.

VÁLASSZON FORMÁTUMOT!

KEZDŐKNEK SZÓLÓ GERINCTORNA CSOMAG
4.990 HUF
 • Eredeti ár: 11.970 Ft
 • Kezdő gerinctorna videó
 • Kezdő testtartásjavító torna videó
 • Kezeljük a derékfájást Füzet, Online kiadvány
HALADÓ GERINCTORNA CSOMAG
4.990 HUF
 • Eredeti ár: 11.970 Ft
 • Haladó gerinctorna videó
 • Napi álló gerinctorna videó
 • Kezeljük a derékfájást Füzet, Online kiadvány

MIT MONDANAK RÓLUNK PÁCIENSEINK?

„Nagyon hasznos tornagyakorlatokat tartalmaz a videójuk, melyekkel mindennapjaimat megkönnyíthetem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Bálint Viola

„Nagyon szakszerűek a gyakorlatok és precíz, korrekt az együttműködés.”

Nagy Károlyné Zsuzsa

„Nekem nagyon jól esik ez a mozgás-sorozat és remélem folyamatos használatakor segíteni is fog.”

Borbélyné Karácsony Berta

„A kezdő gerinctorna gyakorlatok változatosak. A gyógytornász segitségével könnyen kivitelezhető. Olyan mintha ott lenne a szobában. Mindig figyelmeztet, mert Ő már tudja, hol szokták elrontani a tornázók. Nagyon jól átmozgatott, kilazultak az izmaim. A torna végén olyan általános jó érzéssel álltam fel. Az önbizalmam és a hangulatom is javult.”

Szabó Mária

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Kinek ajánlottak a csomagokban szereplő gyakorlatok?

Egyéni kezelést igénylő probléma esetén kérje mindenképp szakember segítségét! Programjaink megelőzési céllal készültek, illetve alkalmasak enyhébb, életmódból eredő mozgásszervi panaszok csökkentésére. Komolyabb elváltozás, illetve súlyosbodó panaszok esetén ne végezze a gyakorlatokat!

Milyen formátumban kapom meg a gerinctornát?

— A DVD-t postán vagy futárral juttatjuk el Önhöz, a kiválasztott szállítási módnak megfelelően.

— Amennyiben videót választ, internetes hozzáférést biztosítunk a megtekintéshez.

Hogyan tudok fizetni?

Fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:
– Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.
– Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezett számlánkra a visszaigazolás alapján.
Utánvét: erre kizárólag DVD rendelése esetén van lehetőség a szállítási igényből következően. Ebben az esetben fizetés átvételkor a futárnál történik.

Mi történik a megrendelés leadását követően?

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

Ha bankkártyával fizet:

 1. Az űrlap kitöltése után automatikusan küldünk Önnek egy visszaigazoló üzenetet, valamint külön emailben egy díjbekérőt. 
 2. Bankkártyás fizetéshez kattintson a díjbekérőben szereplő linkre, ami átirányítja Önt az OTP Simple bankkártyás fizetési oldalára.
 3. A sikeres fizetésről az OTP Simple oldalán értesítést kap
 4. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
 5. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját. DVD rendelése esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

Ha átutalással fizet:

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt,abban találja majd az utalási adatokat
 2. A díjat vagy át tudja utalni, vagy be tudja fizetni bármelyik Erste Bank fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére
 3. Az összeg beérkezését követően küldjük Önnek a számlát egy e-mailben
 4. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
 5. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját. DVD rendelése esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

Ha utánvéttel fizet:

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy visszaigazoló e-mailt, abban találja majd a fizetési adatokat
 2. A megrendelt terméket 2 munkanapon belül átadjuk a futárnak.
 3. Fizetés a termék szállításakor és átvételekor történik.

Mikor kapom meg a gerinctornát?

Videós megrendelés

Bankkártyás fizetés esetén a gyakorlatokhoz a hozzáférési adatokat a sikeres fizetést követően azonnal elküldjük.

Átutalás esetben a fizetést követő 2 munkanapon belül küldjük a letöltési információt.

DVD megrendelés

Bankkártyás fizetés esetén szállítás a Magyar Postával történik. Postázás ajánlot küldeményként fizetést követő 2 munkanapon belül, amiről értesítést küldünk.

Átutalás esetén szállítás a Magyar Postával történik. Postázás ajánlot küldeményként fizetést követő 2 munkanapon belül, amiről értesítést küldünk.

Utánvétes szállítás futár szolgálattal történik. A futárnak az áru átadása 2 munkanapon belül megtörténik, szállítási idő 2-4 munkanap.

Kapok e ÁFA-s számlát a megrendelésemről?

Természetesen. Minden megrendelésről díjbekérő készül a számlázó programunkból, fizetést követően pedig ÁFA-s számlát állítunk ki. Utánvétes szállítás esetén a számla a csomagban található.

Mennyi postaköltséget kell fizetni?

A szállítási díjak a szállítási mód függvényében változnak.

Videó megrendelése esetén értelemszerűen nem merül fel szállítási költség.

DVD megrendelésekor lehetőség van előzetes egyeztetés alapján személyes átvételre a rendelőben (1122 Budapest, Alkotás út 15.), ami díjmentes. Egyéb esetben a megrendelési űrlapon találja a kiválasztott szállítási módnak megfelelő költséget. Amennyiben utánvétes fizetést választ, kérjük, ellenőrizze az utánvét költségét, miután bejelölte az űrlapon!

Hogyan tudok segítséget kérni?

Ügyfélszolgálat: arthuman@arthuman.hu

T: +36 30 190 7315

Rendelje meg most a csomagot!


Back To Top