Skip to content

GERINCSTABILIZÁLÓ GYAKORLATOKKAL ELŐZZE MEG A GERINC PANASZOK KIALAKULÁSÁT!

AZ ARTHUMAN GERINCSTABILIZÁLÓ CSOMAGJA ABBAN SEGÍT, HOGY CSÖKKENJENEK MOZGÁSSZERVI PANASZAI ÉS JOBB LEGYEN A KÖZÉRZETE!

GYÓGYTORNÁSZ ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT PROGRAMOK

A programokat szakképzett gyógytornász állította össze.

VÁLTOZATOS PROGRAMOK

A csomag 4 különböző gerinctorna programot tartalmaz és mellé személyes konzultációs lehetőséget is.

KÜLÖNBÖZŐ IDŐTARTAM

A programok eltérő hosszúságúak, rövidebb és hosszabb gyakorlatsort is tartalmaz a csomag.

VÁLASZTHATÓ FORMÁTUM

A gerincstabilizáló program elérhető DVD, illetve nyomtatott változatban, valamint online letölthető formátumban is.

GAZDASÁGOS ÁR

Rendszeresen tornázni vágyók számára a leggazdaságosabb gyógytorna / gerinctorna ár. A teljes program ára kb. 1 alkalom egyéni gyógytornának felel meg.

EGYSZERŰ HOZZÁFÉRÉS

Az online verzió esetén korlátlan megtekintéséhez hozzáférést adunk, így az bárhol megtekinthető. A DVD-t, Nyomtatott gyakorlatokat választása szerint postázzuk a megadott címre.

Ezeket nyerheti, ha használja gerincstabilizáló torna csomagot:

Mozgás öröme

A gerinctorna gyakorlatok végzésére gyakran azért kerül sor, mert már rég mozogtunk és a testünk érzi ennek hiányát. Kezdő gyakorlatokkal ismét megtapasztalhatjuk a mozgás örömét.

Javuló testtartás

Az életmódunkből következően a tartóizmok egyre inkább gyengülnek. Rendszeres tornával ezek az izmok erősíthetők, ezáltal javulni fog testtartásunk.

Kérem, figyeljen arra, milyen az Ön állapota és vegye észre,
ha szüksége van gerinctornára!

Több részes gyakorlatsort kap a kezébe!

Nincs több bizonytalanság, hogy milyen tornát végezzen otthon! Nem kell tovább keresgélni, mert a különböző programok közül mindig fog tudni választani.

Megelőzés

Minél kisebb panasszal rendelkezünk, annál könnyebb dolgunk van a megoldással kapcsolatban. Megfelelő gerinctorna gyakorlatok rendszeres végzésével tehetünk a panaszok kialakulásának megelőzése érdekében!

Mit mondanak rólunk pácienseink?

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a központra, mert sokkal jobban érzem magamat mióta az egyénileg összeállított gyakorlatokat csinálom, könnyebb a mozgás és a lábam érzéketlenségének mértéke is csökkent.”

 

avatar

Megfelelő szakértelem és figyelmesség a tornák alatt, ehhez társul egy olyan minőségi hozzáállás, ami miatt az ügyfelek érezhetik, jó helyen vannak és törődnek velük. Ezt tartom fontosnak.”

 

avatar

A kitüntetett figyelem, amiben részesülök, segít a gyógyulásban. Réka nagyon odaadó, kedves, megfontolt, magabiztos gyógytornász. Hihetetlen, de az első hét után javult az állapotom.”

 

avatar

Ajánlom mindenkinek az Arthumant, mert tökéletes és korrekt.”

 

avatar

Szerintem nagyon jó azoknak, akik személyesen részt tudnak venni a kezelésen.

 

avatar

Nekem használ a gyakorlatok végzése.

 

avatar

Szakmai kompetencia alapú szolgáltatást kaptam, ezért szívesen ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a hatékony, professzionális segítség.

 

avatar

Szisztematikusan felépített, személyre szabható alternatívákat ajánl.

 

avatar

Azért ajánlom másoknak a szolgáltatásukat, mert úgy látom, hogy Önöknek egy jól képzett, szakmáját értő, szakemberekből álló csapatuk van, akik tényleg segíteni akarnak a beteg embereken.

 

avatar

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Mit tartalmaz konkrétan a gerinctorna csomag?

Gerincstabilizáló DVD vagy videó: 44 perces program, gyógytornász által bemutatott, kifejezetten a gerinc stabilizálást célzó program.

Derékfájás-specifikus gyakorlat gyűjtemény: 10 dinamikus, a derék problémáját érintő gyakorlatot tartalmazó gyűjtemény. Minden gyakorlat leírással és fotókkal van ellátva.

Hátfájás-specifikus gyakorlat gyűjtemény: 10 statikus, a hát problémáját érintő gyakorlatot tartalmazó gyűjtemény. Minden gyakorlat leírással és fotókkal van ellátva.

Gerinctorna gyakorlat gyűjtemény: 15 gerinctorna gyakorlatot tartalmazó gyűjtemény. Minden gyakorlat leírással és fotókkal van ellátva.

Mozgásszervi állapotfelmérés: időtartama 30 perc, helyszín 1122 Budapest, Alkotás út 15. Az időkeret állapotfelmérésre vagy konzultációra szabadon felhasználható.

Milyen formátumban kapom meg a gerincstabilizáló csomagot?

— A „postán elérhető” csomagot postán vagy futárral juttatjuk el Önhöz, a kiválasztott szállítási módnak megfelelően. A DVD-t fizikai lemez formátumban küldjük, a gyakorlatokat pedig nyomtatott füzet formátumban.

— Amennyiben online elérést választ, internetes hozzáférést biztosítunk a videó és a gyakorlatok megtekintéshez.

— A mozgásszervi állapotfelmérésen / konzultáción az Arthuman Rendelőjében vehet részt a csomag kifizetésétől számított 30 napon belül. A rendelő címe: 1122 Budapest, Alkotás út 15. T: 06 30 190 7315

Hogyan tudok fizetni?

Fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:
– Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.
– Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezett számlánkra a visszaigazolás alapján.
Utánvét: erre kizárólag DVD rendelése esetén van lehetőség a szállítási igényből következően. Ebben az esetben fizetés átvételkor a futárnál történik.

Mi történik a megrendelés leadását követően?

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

Ha bankkártyával fizet:

 1. Az űrlap kitöltése után automatikusan küldünk Önnek egy visszaigazoló üzenetet, valamint külön emailben egy díjbekérőt. 
 2. Bankkártyás fizetéshez kattintson a díjbekérőben szereplő linkre, ami átirányítja Önt az OTP Simple bankkártyás fizetési oldalára.
 3. A sikeres fizetésről az OTP Simple oldalán értesítést kap
 4. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
 5. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját. DVD rendelése esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

Ha átutalással fizet:

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt,abban találja majd az utalási adatokat
 2. A díjat vagy át tudja utalni, vagy be tudja fizetni bármelyik Erste Bank fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére
 3. Az összeg beérkezését követően küldjük Önnek a számlát egy e-mailben
 4. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
 5. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját. DVD rendelése esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

Ha utánvéttel fizet:

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy visszaigazoló e-mailt, abban találja majd a fizetési adatokat
 2. A megrendelt terméket 2 munkanapon belül átadjuk a futárnak.
 3. Fizetés a termék szállításakor és átvételekor történik.

Mikor kapom meg a gerinctornát?

Online csomag

Bankkártyás fizetés esetén a gyakorlatokhoz a hozzáférési adatokat a sikeres fizetést követően azonnal elküldjük.

Átutalás esetben a fizetést követő 2 munkanapon belül küldjük a letöltési információt.

Postai csomag

Bankkártyás fizetés esetén szállítás a Magyar Postával történik. Postázás ajánlot küldeményként fizetést követő 2 munkanapon belül, amiről értesítést küldünk.

Átutalás esetén szállítás a Magyar Postával történik. Postázás ajánlot küldeményként fizetést követő 2 munkanapon belül, amiről értesítést küldünk.

Utánvétes szállítás futár szolgálattal történik. A futárnak az áru átadása 2 munkanapon belül megtörténik, szállítási idő 2-4 munkanap.

Kapok e ÁFA-s számlát a megrendelésemről?

Természetesen. Minden megrendelésről díjbekérő készül a számlázó programunkból, fizetést követően pedig ÁFA-s számlát állítunk ki. Utánvétes szállítás esetén a számla a csomagban található.

Mennyi postaköltséget kell fizetni?

A szállítási díjak a szállítási mód függvényében változnak.

Videó megrendelése esetén értelemszerűen nem merül fel szállítási költség.

DVD megrendelésekor lehetőség van előzetes egyeztetés alapján személyes átvételre a rendelőben (1122 Budapest, Alkotás út 15.), ami díjmentes. Egyéb esetben a megrendelési űrlapon találja a kiválasztott szállítási módnak megfelelő költséget.

Hogyan tudok segítséget kérni?

Ügyfélszolgálat: arthuman@arthuman.hu

T: +36 30 190 7315

Nagyon jól hangzik… De mennyibe kerül mindez?

Nézzük a részleteket!

Gyógytornászaink dolgoztak a gyakorlatok összeállításán és beletették ezekbe szaktudásukat.

Gerincferdülés Gyógytorna Gyakorlatok

Gerincstabilizáló torna videó / DVD

4.590 Ft

Derékfájás-specifikus gyakorlat gyűjtemény

2.990 Ft

Hátfájás-specifikus gyakorlat gyűjtemény

2.990 Ft

Gerinctorna gyakorlat gyűjtemény

2.990 Ft

Derék Becsípődés Kezelése

Mozgásszervi állapotfelmérés

5.500 Ft

A teljes csomag értéke: 19.060 Ft

Csomag – kedvezménnyel:

14.490 Ft

VÁLASSZON FORMÁTUMOT!

ONLINE LETÖLTHETŐ CSOMAG
14.490 HUF
 • Gerincstabilizáló DVD (44 perc)
 • Derékfájás-specifikus gyakorlat gyűjtemény (10 gyakorlat)
 • Hátfájás-specifikus gyakorlat gyűjtemény (10 gyakorlat)
 • Gerinctorna gyakorlat gyűjtemény (15 gyakorlat)
 • Mozgásszervi állapotfelmérés (30 perc)
 • Eredeti ár: 19.460 Ft
POSTAI ÚTON ELÉRHETŐ CSOMAG
14.990 HUF
 • Gerincstabilizáló DVD (44 perc)
 • Derékfájás-specifikus gyakorlat gyűjtemény (10 gyakorlat)
 • Hátfájás-specifikus gyakorlat gyűjtemény (10 gyakorlat)
 • Gerinctorna gyakorlat gyűjtemény (15 gyakorlat)
 • Mozgásszervi állapotfelmérés (30 perc)
 • Eredeti ár: 19.460 Ft

RENDELJE MEG MOST A CSOMAGOT!


Back To Top