Skip to content

Fit-ball torna változatosságra vágyóknak

Fit-ball tornaMit szólna, ha ülve kellene tornáznia? Ezt azért ki lehet bírni 🙂 !

A Fit-ball torna nagyméretű labda segítségével végzett torna, ami kombinálja a gerinctorna és az alakformálás elemeit! Órarendért KATT IDE!

  • Mit nyújt Önnek Labdás gerinctorna (Fit-ball) torna?

* Nehezen veszi rá magát a mozgásra? Nem megterhelő, labdás gyakorlatokkal, jó csoport vezetővel Ön is meg tudja csinálni! —- Rendszeres mozgás lehetőségét
* Segítene Önnek, ha nem csak huszas éveiben járó, kisportolt, jó kondiban lévő emberekkel tornázna? —- Nálunk lehetőséget kap arra, hogy hasonló szemléletű emberekkel találkozzon.
* Szívesen tornázna, de nem tudja milyen gyakorlatokat végezzen? Tud egy-két gyakorlatot, de az nem elég? Változatosabbá tenné mozgását? —- Csoportvezetőnk gyógytornász szakember, így garantáltak a professzionális gyakorlatokat kap az órákon.
* Ha nehezen megy a mozgás, jó hangulatú csoportunkban motivációt kap!

[embedplusvideo height=”250″ width=”400″ editlink=”https://bit.ly/1ksW8Cg” standard=”https://www.youtube.com/v/hJd1Q9FPwU4?fs=1″ vars=”ytid=hJd1Q9FPwU4&width=600&height=300&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=¬es=” id=”ep9976″ /]

Jelentkezek a tornára! KATT IDE >>

  • Milyen esetekben javasoljuk a Fit-Ball tornát?

* Ha Ön nehezen veszi rá magát a mozgásra. Mit szólna ahhoz, ha csak ülnie kellene a labdán és mégis hasznos gyakorlatokat végezne?
* Ha Ön szeretne rendszeresen mozogni, ezáltal jobb testtartást, formásabb alakot, ill. a gerincproblémák megelőzését. A célt tornával lehet elérni, s a fit-ball érdekesebbé, változatosobbá teszi az órát.
* Ha szívesen tornázna társaságban, Önhöz hasonló emberekkel közösen. Társaságban könnyebben telik az idő és mozogni is könnyebb, mint egyedül esetleg szenvedni.
* Ha szívesen végezne gerinctorna gyakorlatokat Fit-ball felhasználásával. A változatosság segít a tornában is!
* Ha Ön már nem a 20-as éveiben jár és nem szívesen jár gyors tempójú, nehezen követhető tornára. Érdemes jól kiválasztani a mozgásformát, mert kortól függően nem minden sport okoz örömet és főleg megfelelő hatást. A húsz éven túliaknak más mozgásformák közül kell választani, mint a húsz év alattiaknak. A jól kiválasztott mozgás ugyanakkor fiatalon tart!
* Ha Ön szeretne kislétszámú (max. 6 fős csoportban tornázni). Kis csoport – nagy odafigyelés!
* Ha már rég tornázott rendszeresen és szeretné újra kezdeni. Mindig az első lépés a legnehezebb. Ha ezt megteszi és eljön, szakemberünk segít Önnek a folytatásban!

  • Hogyan néz ki a Fit-ball torna?

A torna időtartama 45-50 perc. Tartalmaz gerinctorna és alakformáló gyakorlatokat.
A csoportok kislétszámúak, maximum 6 fősek
A csoportvezető  a kis létszámból következően nagy figyelmet tud fordítani valamennyi résztvevőre.
Áraink kedvezőek. Bérlet-vásárlás esetén engedményt biztosítunk.
Kiváló közlekedés! Helyszínünk metróval megközelíthető.
Csoportvezető: Erdei Anett

Órarend ITT

Mennyibe kerül?

5 alkalmas bérlet: 6.900 Ft (érvényes 45 napig)

8 alkalmas bérlet: 10.900 Ft (érvényes 45 napig)

Alkalmankénti fizetés esetén: 2.200 Ft/alkalom (50 perc)

Fizetés SZÉP kártyával és Önkéntes Egészségpénztári számlával is lehetséges.
Helyszín: 1122 Budapest, Alkotás út 15. I/9.

Jelentkezzen most! Bejelentkezési információhoz KATT IDE >>

 

0Shares

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

  1. Péntek du. jártam Önöknél.A Kiss Tünde megadta Dr Buzogány István urológus telefonszámát, de egy szám lemaradt . Nagyon kérem ,hogy E mailben legyenszives küldje el Nekem ,.  Köszönöm szépen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back To Top