Skip to content

Arthuman Otthoni Mozgásszervi csomag

Vidékiként nem tudok Budapestre járni kezelésekre. Sokat gondolkodtam, bele merjek e vágni egy ismeretlen lehetőségbe, de nem bántam meg. Mióta rendszeresen végzem a gyakorlatokat, sokkal jobb a közérzetem és a tüneteim is megszűntek.​
Nagy Istvánné

Miben tud segíteni Önnek mozgásszervi problémák kezelésére szolgáló csomagunk?

Ez egy olyan program, ami lépésről lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, ami elvezet a “bizonytalan” szintről a magabiztos “egészségért tenni akaró és tudó” szintjéig. A K-Program gyakorlataiból összeállított program elektronikus változatában lépésről lépésre mutatom be, hogyan végezzen el otthon a problémája megoldására szolgáló gyakorlatokat kizárólag otthon elérhető eszközök segítségével. Megtanulhatja azokat a gyakorlatokat, amik hozzásegítik  Önt egy egészségesebb élethez.

"Sokrétű problémára ad megoldást kényelmesen otthon végezhető gyakorlatokkal, időt és pénzt megspórolva."
Üvegesné Nagy Veronika
Budapest

Nézzük a részleteket! Mit tartalmaz az egyszerűsített csomagunk?


A csomag tartalma

 • a program illetve működési mechanizmusának leírását
 • annak ismertetését, hogy mit kell tenni állapotának javítása vagy a prevenció érdekében
 • több hetes (12-24 hetes) kifejezetten a mozgásszervi problémák kezelésére szolgáló torna programot  blokkokra bontva (a gyakorlatok fényképekkel és leírással vannak ellátva) – Online letölthető változat.
 • a program 6 blokkot tartalmaz, egymásra épülő gyakorlatsorokkal. Egy rész gyakorlatait minimum 2 hétig szükséges végezni. Ez az időtartam 4 hetet is elérhet. Utána a következő sorozatra kell áttérni.


Milyen problémák esetén javasoljuk?

 • hátfájás
 • derékfájás
 • térdfájás
 • váll és nyakproblémák
 • gerincproblémák
 • tartásproblémák
 • csontritkulás
 • irodai életmódból eredő elváltozások
A program lényege, hogy a teljes test optimális állapotának helyreállítását célozza. A testtartás korrigálásával párhuzamosan csökkenhetnek a panaszok.


Mit tartalmaz a csomag?

A csomag tartalma

gerinctorna

3-6 hónapos mozgásszervi program

12-24 hétre elegendő gyakorlatok instrukciókkal elektronikus formátumban (pdf) elektronikus anyag formájában. A program 6 különböző, egymásra épülő gyakorlatsort tartalmaz. Figyelem: amennyiben online változatot rendel, nem nyomtatott példányban, hanem elektronikusan (pdf) érhetők el a gyakorlatok!

Bónusz

kezdő gerinctorna

Napi fekvő gerinctorna videó

A mozgásszervi program mellett hozzáférést biztosítunk napi fekvő gerinctorna videóhoz. A gyakorlatok napi rendszerességű tornához készültek.

Otthoni Mozgásszervi program

3-6 hónapra elegendő gyakorlattal

Kérje Ön is a programot most!

gyakran feltett kérdések a csomaggal kapcsolatban

A mozgásszervi programot 2 módon kaphatja meg:

 1. Online letölthető formátumban. Zárt tagsági felületen hozzáférést biztosítunk a gyakorlatokhoz, amik pdf formátumban menthetők és nyomtathatók. 
 2. Nyomtatott kiadványként, spirálozott, nyomtatott füzet formában a Magyar Postával küldjük el. (Kizárólag egyösszegű fizetés esetén.)

EGYÖSSZEGŰ VÁSÁRLÁS ESETÉN fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:
Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.
Bankkártyával a helyszínen is lehet fizetni POS terminálon keresztül.
Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezett számlánkra a visszaigazolás alapján.
– Rózsaszín postai csekk: a postán igényelhető és a visszaigazolásban szereplő adatok alapján lehet ezen keresztül fizetni. A díjszabásról tákozódjon a Magyar Postánál!

RÉSZLETFIZETÉS ESETÉN

A mozgásszervi csomag 6 egyenlő részletben történő fizetéssel is megvásárolható. Ebben az esetben kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. A bankkártyás fizetést a Paypal tulajdonában álló Braintree szolgáltató bonyolítja. A fizetés részletei (összesen 6 részlet) havonta fordulónapon esedékesek és automatikusan levonásra kerülnek a bankkártyáról.

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

Ha bankkártyával fizet:

 1. Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítjuk Önt a Barion Zrt. bankkártyás fizetési oldalára.
 2. A sikeres fizetésről a Barion oldalán értesítést kap
 3. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát. 
 4. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját. Postázási igény esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

Ha átutalással fizet:

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt,abban találja majd az utalási adatokat
 2. A díjat vagy át tudja utalni, vagy be tudja fizetni bármelyik Erste Bank fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére
 3. Az összeg beérkezését követően küldjük Önnek a számlát egy e-mailben
 4. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
 5. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját. Postázási igény esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.


Ha Rózsaszín postai csekkel fizet:

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt, abban találja majd a fizetési adatokat
 2. A díjat el tudja küldeni részünkre postán igényelhető rózsaszín csekken a Magyar Posta díjszabása alapján – erre 8 nap áll majd rendelkezésére
 3. Az összeg beérkezését követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
 4. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját. Postázási igény esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

Ha részletfizetést választ:

Ebben az esetben kizárólag bankkártyás fizetésre van mód. Maximum 2 munkanapon belül elküldjük a hozzáférési adatokat. Jogosultság a kifizetésnek megfelelő részekhez biztosított.

EGYSZERI FIZETÉS ESETÉN

Bankkártyás fizetés esetén a gyakorlatokhoz a hozzáférési adatokat a sikeres fizetést követően azonnal elküldjük.

Egyéb esetben a fizetést követő 2 munkanapon belül küldjük a letöltési információt. Postázási igény esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

RÉSZLETFIZETÉS ESETÉN

Lehetőség van a programot részletfizetéssel megvásárolni. Ez 6 egyenlő részletben történő fizetést jelent. A program 6 gyakorlatsort tartalmaz, amihez a részletfizetésnek megfelelően adunk hozzáférést. A részletek a első fizetést követően minden hónap ugyanazon napján esedékesek és ugyanekkor lehet a következő részhez is hozzáférni.

Természetesen. Minden megrendelésről díjbekérő készül a számlázó programunkból, fizetést követően pedig ÁFA-s számlát állítunk ki.

A rendelő címe: Arthuman Központ 1122 Budapest, Alkotás út 15. (4-es csengő)

Tel: +36 30 190 7315

mit mondanak rólunk pácienseink?

"Többféle tornatípus, csomagtípus választható, ezáltal még inkább személyre szabott az egyébként is egyéni szükségletekre kialakított gyakorlatsor, kezelés. A kezelés teljes mértékben az egyén problémáira, szükséges korrekciókra specializált, így tényleg azt a fajta kezelést kapja itt az ember, ami valóban rá szabott, neki szükséges, nem pedig egy általános gyógytornát. Így a kezelések, tornák hatása célzott, hatásosabb."
Szűcs Patrícia
Budapest
“Felkészült és kedves, közvetlen a gyógytornász (Kiss Tünde), a barátságos fogadtatás szinte eleve csökkenti a fájdalmat. A rendszeres torna természetesen elengedhetetlen a gyógyuláshoz.”
Pesti Zusza
Budapest
“Flóránál voltam állapotfelmérésen, feltétlenül ajánlom mindenkinek, alaposan kikérdezett az állapotomról, türelmesen és szakszerűen alakította ki a felmérést követő gyakorlást.”
Jakab Valéria
Budapest

Rendelje meg most az Otthoni mozgásszervi csomagot

3 hónapos mozgásszervi program

FIZETÉS: EGYÖSSZEGBEN

ÁR: 14.990 FT

3 hónapos mozgásszervi program

FIZETÉS: 6 RÉSZLETBEN

ÁR: 6 * 2.990 FT

Arthuman Központ – 2018
ÁSZF

Back To Top