Skip to content

ARTHUMAN GERINCTORNA KLUB - ÉVES ELŐFIZETŐI MEGRENDELÉS - BARIONNAL TÖRTÉNŐ FIZETÉSSEL


INGYENES PRÓBA HOGYAN MŰKÖDIK?

Ahhoz, hogy tagságát aktiválni tudjuk, meg kell rendelni szolgáltatásunkat a megrendelő űrlap kitöltésével, valamennyi szükséges adat megadásával.

A 7 napos ingyenes, pénzlevonás nélküli kipróbálás sajnos csak amerikai bankkártya szolgáltatóval (Braintree – a Paypal cége) működik, magyarral nem. Amennyiben szeretné a 7 napos ingyenes próbát, ezen a linken tud regisztrálni: https://www.gerincgyogyitas.hu/arthuman-gerinctorna-klub-havi-2/

KLUBTAGSÁGI INFORMÁCIÓ

A klubtagság előfizetés formájában működik. Jelentkezéskor éves tagság lép életbe, ami lemondásig érvényes.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

A tagsági díj jelentősen kedvezőbb gerinctorna árat biztosít a tagoknak a normál gyógytorna árakhoz képest. Ezt az adminisztratív feladatok egyszerűsítésével tudjuk megoldani. Fizetés emiatt kizárólag bankkártyával lehetséges, ami lehetőséget nyújt a tagsági díj lemondásig történő amutomatikus levonására és a számlázásra. Ezen megoldás az Ön számára is a lehető legkényelmesebb, hisz amennyiben szimpatikusnak találja szolgáltatásainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk Öntől vonni havonta. Természetesen a tagságot bármikor könnyedén le is mondhatja, ekkor nem terheljük tovább a kártyáját. Bankkártya adatait nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat.

A csatlakozás utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyáról a pénzt minden hónapban.

MENNYIRE BIZTONSÁGOS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?
  1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést lát a számláján, csak jelzze a bankjának és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyájára.
    Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlása valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le Öntől, mint amennyibe Ön beleegyezett, könnyedén közbe tud lépni.
  2. A fizetési szolgáltatónk a Barion és a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal ahogy tudja Ön is minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Ön szerint ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?
SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ

A bankkártya száma  12-19 db számból állhat, a kártya előlapján keresse. A lejárat általában a kártyán “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.  A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írja be (pl.: 2017)

A bankkártya CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Ügyfélszolgálat elérhetősége

T: 06 30 190 7315

Email: arthuman@arthuman.hu