Skip to content

 

Interjú pácienseinkkel, akik már használják a 3 hónapos mozgásszervi programot

Kocsis Mária – 51 éves női páciens, derék panaszok

Mária vidékről érkezett hozzánk a rendelőbe 1 alkalmas állapotfelmérésre és gyógytorna kezelésre.

Az alapos kikérdezést és vizsgálatot követően kollégánk összeállított egy személyre szabott gyakorlatsort Mária részére. Ellátta instrukciókkal a házi feladatok végzésével kapcsolatban. Kiderült azonban, hogy Mária 180 km-re lakik Budapesttől és munkája miatt nem tudja megvalósítani, hogy rendszeresen járjon hozzánk gyakorlat cserére. Fontos ugyanis tudni, hogy a gyógytorna gyakorlatok hatására az állapot változik, és a gyakorlatokat is ehhez kell igazítani.

Miután a folytatással kapcsolatban zsákutca helyzet állt elő, ezért javasolta kollégánk a 3 hónapos programot páciensünknek. Ezek a gyakorlatok fokozatosan erősödnek, a kialakított rendszer miatt követik a szükséges sorrendet. Páciensünk ezt a lehetőséget választotta. Tudta, hogy a személyes kezelések lennének a leghasznosabbak számára, de miután ezt nehezen érezte kivitelezhetőnek, kompromisszumként ezt a módszert választotta.

Megbeszéltük vele, hogy amikor szükségét érzi, jöjjön el kontrollra személyesen, és szükség esetén korrigálunk a gyakorlatokon.

Eltelt a 3 hónap, de Mária még nem jelentkezett. Ekkor kerestük meg, hogy érdeklődjünk állapotáról. A következőkről számolt be. Tünetei fokozatosan javultak, majd megszűntek. Mindez javított a közérzetén és a munkateljesítményén is. Miután ülő munkát végez, fontos volt számára, hogy már nem csak kibírja a munkában töltött időt, hanem panaszmentesen tud dolgozni. Észre vette, hogy megváltozott a testtartása a mindennapokban, és ülő helyzetben is. Amire nem számított, de nagyon kellemesen érintette, hogy az izmai tónust kaptak. Formásabb lett és még csinosabbnak is érezte magát. Elmondta, hogy jó döntés volt számára a program, mert gyakorlatilag 2 egyéni gyógytorna kezelés árából csinálta végig a programot, amit egyébként bármikor újra elővehet.

Horváth Kata – 37 éves női páciens, hátfájás

Kata fiatal, elfoglalt női páciens, online, az interneten találta a 3 hónapos mozgásszervi programot. Megrendelte, s mielőtt hozzákezdett, eljött a rendelőbe állapotfelmérésre. Kizárólag azt akarta megtudni, biztosan jó e neki a program.

Hajszolt életet él, leginkább a munkája miatt. Amikor teheti, sportol, de arra panaszkodott, hogy mégsem szűnt meg a hátfájása.

Tünetei alapján úgy gyógytornászunk úgy látta, Katának nincs szüksége speciális terápiára, leginkább a testtartó izmait kellett erősíteni. Azt becsültük, hogy a megfelelő izmok erősítésével változni fog testtartása, ami a hátfájást is csökkenteni fogja.

A 3 hónap elteltével Kata a hátfájás megszűnéséről számolt be. Elmondta azt is, hogy a gyakorlatokat érdekesnek találta. Először egyszerűnek gondolta azokat, később már érezte a fokozatos erősödést, mind a gyakorlatokon, mind pedig saját magán. Ő is érzékelte, hogy a jobb testtartás jobb testformát is biztosított számára, ill. az energia szintje is nőtt úgy, hogy a gyakorlatokat rohanó életmódjához igazítva otthon tudta végezni akkor, amikor tudott rá időt szakítani. Összességében nem csak hasznosnak érezte a programot, hanem úgy érezte, célját is elérte a program végére.

Miért pont az Arthuman 3 hónapos mozgásszervi programja?

A mozgásszervi problémák gyógyításának egyik leghatékonyabb módja a mozgás, bármennyire is abszurdan hangzik. Sokszor próbálkozunk gyorsabb, kényelmesebb megoldással, de nagyon gyakran a megfelelő, célirányos mozgást nem lehet helyettesíteni, kiváltani.

Ha Ön szívesen tornázva otthonában, akkor ezt tegye úgy, hogy nem összevadászott, találomra kiválasztott gyakorlatokat végez, hanem olyat, ami rendszerben van elhelyezve.

Az Arthuman mozgásszervi programja kipróbált és hatékony gyakorlatokat tartalmaz!

 

Mitől működik a 3 hónapos Mozgásszervi program?

  • A gyakorlatok úgy vannak kialakítva, hogy azok minden fontos testrészre hassanak, ne csak a problémás területre. A testtartás ugyanis ha megváltozik, akkor kompenzáció is létrejön a testben. Így a testet teljes egészként kell kezelni.
  • A gyakorlatok fokozatosan erősödnek. Így kondíciótól függetlenül elkezdhető a program.
  • Minden gyakorlat fotókkal és leírással van ellátva, így azok önállóan, további segítség nélkül is jól követhetők.
  • A gyakorlatok komplex rendszert alkotnak, így azok nem találomra vannak összefűzve.

Bónuszok a 3 hónapos mozgásszervi programhoz:

  • 30 perces személyes konzultáció és állapotfelmérés
  • MP3-as fekvő gerinctorna program
  • Derékfájás kezelésére szolgáló gyakorlatok
  • 1 alkalom kiscsoportos  gerinctorna
  • Napi álló gerinctorna videó
Back To Top