skip to Main Content

Fájdalmaim vannak. Honnét tudjam, hogy gyógytornával gyógyítható ez a fájdalom?

Kizárólag szakember tudja megítélni vizsgálatot követően, hogy az Ön fájdalma, problémája korrigálható e gyógytornával, ill. annak valamilyen típusával. Kérjük, vegye komolyan ezt a fontos kitételt, mert nem megfelelő tornagyakorlatok használata esetén állapotromlás is bekövetkezhet! Az ArtHuman Központ 30 perces,  vizsgálati lehetőséget kínál az érdeklődőknek. A konzultáció alkalmas arra, hogy Ön megbizonyosodjon  arról, hogy valóban gyógyítható e tornával az Ön problémája.

Mit tegyek, ha nem szeretek mozogni?

Pácienseink egy része panaszkodik arról, hogy a szakember segítségével végzett torna hasznos, javítja az állapotot, viszont otthon „nem tudja rávenni magát” a tornára. Ebben az esetben mindenképp a szakember koordinálásával végzett tornát javasoljuk. Ez az igényektől, problémától, anyagi lehetőségektől függően lehet egyéni vagy csoport-torna is. Gondoljanak arra, hogy még Roger Federer is rendelkezik edzővel, pedig a világ egyik, ha nem a legsikeresebb teniszezője.

Nyugodtan éljen Ön is ezzel a lehetőséggel! Miért ne lehetne Önnek is egészség-edzője?

Az ARTHuman Központban lehetőség van továbbá életmód tanácsadásra is, ami lelki tréninggel járul hozzá az Ön sikeréhez. És ehhez Önnek még mozognia sem kell (legalábbis a tanácsadás alatt).

Sok módszerről olvastam már. Nem tudom, számomra melyik a legmegfelelőbb?

A módszerekről két fontos dolgot érdemes tudni:

A módszert főszabályként nem a páciensnek, hanem a szakembernek kell kiválasztania. Az ARTHuman Központ is különböző gyógytorna-módszereket használ. A probléma megoldásához legmegfelelőbb módszert a gyógytornász a páciens bevonásával, tájékoztatásával választja ki. Már az első kezelésre történő bejelentkezéskor kikérdezzük a pácienst az alap problémájáról, ezáltal a legmegfelelőbb gyógytornászhoz irányítjuk a beteget.

Egy módszer akkor lehet igazán hatásos, ha a páciens hisz benne. INGYENES konzultációnkon bárkinek lehetősége van tájékozódni. A kezelések az ARTHuman Központban nagyrészt egyéniek és ezek során is teljeskörű tájékoztatást adunk pácienseinknek, ami nagyban hozzájárul az azzal való azonosuláshoz.

Nagyon elfoglalt vagyok és alig van időm magamra. Azoknak is érdemes elkezdeni valamilyen gyógytornát, akiknek nagyon kevés az idejük?

A K-Programot kifejezetten elfoglalt embereknek ajánljuk. Ennek magyarázata:

A túlzottan elfoglalt emberek túlnyomó részt irodai munkát végeznek, s ennek következménye a tartásban bekövetkezett elváltozás, ill. az ebből adódó fájdalom. A K-Program kifejezetten ezen elváltozások korrigálására szolgál.

A program sajátossága, hogy a rendelőbe két-három hetente egyszer kell eljönni, s a személyre szabott gyakorlatokat mindenki képes illusztrációval megkapja, s otthon, egyéni időbeosztásának megfelelően végezheti.

És még egy fontos dolog. Nagyon sokszor elkövetjük azt a hibát, hogy mindenre van időnk, csak magunkra nem? Végül is egyszer élünk. Mindenki maga dönti el, mire használja idejét. Ön elég fontosnak érzi saját magát ahhoz, hogy magára is szánjon időt?

Többször hozzákezdtem már valamilyen tornához, de előbb-utóbb félbe hagytam. Mitől működik az ArtHuman programja?

Gyógytorna kezeléseink teljesen személyre szabottak. Pácienseinknek az leghatásosabb módszert javasoljuk, s ehhez párosul még az életmód tanácsadás. Ez biztosítja a lelki hátteret, ami szükséges ahhoz, hogy egy módszer működjön és a programot a beteg végig is csinálja.

Mi történik, ha elkezdem a programot és nem éri el az ígért hatást?

Ha valamely szolgáltatóval eddig még nem álltunk kapcsolatban, gyakran félünk attól, hogy nem kapjuk meg azt, amit a hangzatos reklámokban ígérnek. Amennyiben Ön is a bizonytalankodók táborába tartozik, akkor bizonyára elfogadja kifejezetten a K-Programra vonatkozó garanciánkat. Abban az esetben, ha nincs megelégedve szolgáltatásunkkal, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk Önnek! (K-Program igénybe vételéről akkor beszélünk, ha a páciens K-Program emblémával ellátott gyakorlatokat kapott.)

Honnét tudhatom, hogy az én speciális problémámra is hatásos az ArtHuman K-programja?

Ezt most még sem Ön, sem mi nem tudhatjuk. Amennyiben nem biztos abban, hogy Önnek való bármely gyógytorna kezelés, jöjjön el állapotfelmérésre!

Mennyire maradandó a K-Program hatása?

A K-Program elvégzése több hónapig kifejti hatását. 3-6 havonta érdemes kontroll-vizsgálatra jönni, ahol tájékoztatást adunk a további teendőkről.

A hosszútávú hatás akkor biztosított, ha a program a páciens életmódjának részévé válik.

Sokan kínálnak mozgásszervi problémákra valamilyen megoldást. Miért az ArtHumant válasszam?

  1. problémához igazított gyógytornászok
  2. kockázatmentes vizsgálat
  3. szakértelem és hatékonyság
  4. időtakarékosság
  5. eredményesség
  6. kényelmes kezelési lehetőségek – a rendelői gyógytorna mellett házi gyógytornát vagy az Ön cégénél megtartott kezelést is igénybe vehet

Mit tegyek, ha nincs elegendő pénzem?

Gondoljon arra, mennyi pénzt költött már olyan termékre vagy szolgáltatásra, ami nem hozta el Önnek a megoldást. Jöjjön el első konzultációnkra, ahol megkeressük az Ön személyre szabott megoldását!

Továbbá tájékozódjon kedvezményeinkről, aktuális akcióinkról!

Miért tornázzak, ha gyógyszerekkel sokkal hamarább elmúlik a fájdalom?

Korunk sajátossága, hogy problémáinkat gyorsan ható gyógyszerekkel akarjuk megoldani. Nem lebecsülve a gyógyszerek szerepét életünkben megállapíthatjuk, hogy bizonyos esetekben ez valóban hatásos. Abban az esetben azonban, ha a gyógyszer csak a tüneteket enyhíti, muszáj foglalkoznunk a kiváltó okokkal. A kiváltó ok megszüntetése nélkül a probléma, a fájdalom újra és újra visszatér. Amennyiben a fájdalmat a test statikai elváltozása okozza, gyógyszerrel csak tünet-elnyomás érhető el. Érdemes szakemberrel konzultálni, aki segít Önnek abban, hogy ráhangolódjon a gyógytornára!

Mennyi idő alatt használ a gyógytorna kezelés?

A kezelések hatóideje függ a betegségtől, annak stádiumától, a beteg állapotától, életkorától, együttműködési készségétől, mozgáskoordinációjától stb. A hatás már 1-2 alkalom után is tapasztalható és általában fokozatosan javuló tendenciát mutat, a teljes gyógyulás pedig az említett körülmények függvénye.

Fizethetek e SZÉP kártyával, ill. önkéntes egészségpénztárnál elszámolhatók e a kezelések?

Mindhárom SZÉP kártya szolgáltatóval szerződésben állunk, s a szabadidős zsebből fizethető szolgáltatásunk. Az önkéntes egészségpénztáraknál is elszámolható a gyógytornáról kiállított számlánk.

Hogyan vehető igénybe a K-Programra vonatkozó garancia?

Az ArtHuman Központ ÁSZF – e szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back To Top
4 részes mozgásszervi csomag
Ingyenes Megelőző Csomag Gyakorlatokkal